Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kavacık festivaline fotoğraflı başlangıç

Kavacık festivaline fotoğraflı başlangıç

Karabağlar’ın gizli cenneti olan ve her geçen gün daha da ilgi görmeye başlayan üzümleriyle ünlü Kavacık Köyü’nde bu yıl düzenlenecek festival için hazırlıklar başladı. Fotoğrafçılar Kavacık’ın en güzel karelerini çekerek, festivalin başlangıcına renkli bir katkı yaptılar.

  • Ege Postası
  • 12.07.2015 - 11:48
Eylül ayının 19-21 günleri arasında düzenlenecek olan Kavacık Üzüm festivali için bu güzel köyü görüntülemek isteyen İzmir Fotoğraf  Dostlarından(İZFOD) 35 fotoğrafçı Karabağlar Belediyesi Kent Tasarım Atölyesi (KETA)nın organizasyonunda bir araya geldi. Gün boyu ellerinde fotoğraf makinası görüntü avcılığı yapan ve en güzel kareyi yakalamak isteyen fotoğrafçılara köylüler yakın ilgi gösterdi. Tam bir sosyal dialog sağlandı. 

Kavacık’lı kadınlar kooperatifleşiyor
Kavacık’ta aynı zamanda köyde bulunan kadınlar ürünlerini pazarlamak ve köyün adının duyurulmasını sağlamak adına kooperatifleşme çalışmalarında da sona gelindi. Kooperatif çalışmalarının tamamlanmasıyla markalaşma yolunda da önemli adımlar atılmış olacak.

Kavacık 365 gün ziyaretçilerini bekliyor
Karabağlar Toki konutlarından 18 km uzaklıkta olan yeri, iklimi ve dokusu ile İzmirlilerin her geçen gün ilgisini çeken Kavacık Köyü her yıl geleneksel olarak düzenlenen Üzüm festivali ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu yıl daha iddialı bir festival hazırlığı içerisinde olan Karabağlar Belediyesi ekipleri asıl amaçlarını sadece festivallerde kalabalık olan Kavacık değil, 365 gün ziyaret edilen bir Kavacık yaratmanın hedefinde olan bir çalışmanın yapıldığı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.