Dolar 34,1638
%0
Euro 38,1701
%0.01
Altın 2.923,900
%0.13
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaya'dan son nokta: Adaylığım...

Kaya'dan son nokta: Adaylığım...

İsmi uzun zamandır CHP’den Konak Belediye Başkan aday adaylığı için gündeme gelen Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Başkanı Seda Kaya, CHP İzmir İL Başkanı Ali Engin’le yaptığı görüşmenin kamuoyuna yansıması sonrası yazılı açıklama yaptı. Kaya, “belediye seçimlerinde adaylığımın sözkonusu değil” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.12.2013 - 13:07
İZMİR - İsmi uzun zamandır CHP’den Konak Belediye Başkan aday adaylığı için gündeme gelen Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Başkanı Seda Kaya, dün CHP İzmir İl Binası’nda İl Başkanı Ali Engin’le 15 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi.

CHP'DE SÜRPRİZ GÖRÜŞME-HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Parti kulislerine görüşme Kaya’nın Konak Belediye Başkanlığı ile ilgili düşüncelerini Engin’e ilettiği yönünde yansımıştı.

EGİAD Başkanı Kaya’dan görüşmeyle ilgili açıklama geldi. Kaya, yazılı olarak yaptığı açıklamada, “ Görüşme talebinde bulunan tüm siyasi partilerle EGİAD Başkanı olarak nezaketen görüştüğümü, gündeme getirilen yerel seçimlerde adaylık hususunda da kurumumuza gösterilen teveccühten ötürü büyük gurur duyduğumu belirtmek isterim. Bununla birlikte, belediye seçimlerinde adaylığımın sözkonusu olmadığını ve EGİAD Başkanı olarak seçim sürecinde derneğimizin tarafsızlığını bozabilecek her türlü faaliyetten kaçınacağımızı kamuoyumuzun dikkatine sunarım” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.