Dolar 34,0831
%0.2
Euro 38,0633
%0.02
Altın 2.841,680
%0.44
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayıp Narin ile ilgili flaş gelişme: Bir kişi gözaltında bir kişide de diş izi bulundu!

Kayıp Narin ile ilgili flaş gelişme: Bir kişi gözaltında bir kişide de diş izi bulundu!

Diyarbakır'da küçük Narin kaybı hakkındaki soruşturmada Diyarbakır Jandarma Komutanı Yıldırım,"Çember daraldı, kısa sürede müjde vereceğiz" dedi. Bir kişi gözaltıa alındı. Öte yandan kolunda diş izi bulunan kişiden de numune alındı.

  • Ege Postası
  • 28.08.2024 - 12:33
  • Güncelleme: 28.08.2024 - 16:16

Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşentepe Mahallesi'nde Güran ailesinin 8 yaşındaki kızı kayboldu.

HERKES NARİN İÇİN SEFERBER OLDU

Bölgedeki tüm güvenlik güçleri Narin için seferber edildi. Sekiz yaşındaki Narin için yüzlerce kişi sorgulandı binlerce araç tarandı.

Tarlalar, samanlık yığınları aranırken kentte toplu ulaşıma Narin'in fotoğrafları da asıldı.

BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Halk TV'de Remziye Demirkol, Narin'in arama çalışmalarının sekizinci gününde İl Jandarma Komutanlığı'nın bir kişiyi gözaltına alındığını açıkladı. Kişinin kim olduğuna dair bilgi henüz paylaşılmadı.

KOLUNDA DİŞ İZİ VAR

Öte yandan köyde bulunan bir kişinin kolunda bulunan diş izi bulunan kişiden numune alındığı öğrenildi.

"ÇEMBER DARALDI"

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, şu açıklamayı yaptı:

"Kısa bir zamanda Narinimize ulaşacağız. En ince hassasiyete kadar değinildi. En ufak deliller incelendi. Diyarbakır'ın 17 ilçesinden bin küsür komando üçüncü defa arazide arama faaliyetlerine devam etmekte. Milletimiz emin olsun, devletimiz en kısa sürede Narin'i bulacaktır. Her türlü ihbarın üzerine gitmekteyiz. Çember çok daraldı. Yer altı görüntüleme cihazlarına kadar imkanları buraya yağdırdık. Derdimiz kızımıza ulaşmak. İstediğimiz bu. Köyümüz içinde kurduğumuz harekat merkezinde dalında uzman olan arkadaşlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Elimizde önemli deliller var, bulacağız. Çok kısa bir süre kaldı, inşallah Narinimizin müjdesini vereceğiz"

"KURAN KURSUNA GİTTİ" İDDİASI SAATLERLE UYUŞMUYOR

Cumhuriyet'ten Fahrettin Öztürk'e konuşan Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, dikkat çeken detaylar verdi.

Narin'in ilk kaybolduğunda DHA'ya göre Kuran kursu için evden çıkmıştı. Eren, “Kamerada Narin’in Kuran kursuna gidişinin olduğunu ancak çıkışının olmadığı” iddiasının Narin'in halasının olduğunu söyledi.

Eren, dosyada böyle bir bilginin olmadığını, Kuran kursu saatleri ile Narin'in kaybolduğu saatlerin örtüşmediğini belirtti.

İMAMIN DA EVİ ARANDI

Eren, kurs imamının ifadesinin alınıp evinin aradığını belirtti. Birçok evin de arandığını vurgulayan Eren, 'bilgi sahibi' sıfatıyla ifadesi alınanların yanında 'şüpheli' sıfatıyla gözaltına alınanların da olduğunu bildirdi.

"ABİSİ VE İKİ ARKADAŞI KÖPEĞE ZARAR VERİYORLARDI"

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan da dün (27 Ağustos) X hesabından dikkat çeken şu mesajı paylaştı:

"Anne konuşmaya başladı !! Askere gidecek olan abi ve iki arkadaşı Narinin kaybolduğu saatlerde evin arka tarafında sigara içiyor ve bir köpeğe zarar veriyorlar. Anne “ilk defa söylüyorum bizden şüphelenirler diye söylemedim” Hayvana zarar veren insanlara güvenilmeyeceğini anne de biliyor. Gerçekler geç de olsa ortaya çıkacak,az kaldı." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.