Dolar 34,2640
%-0.02
Euro 37,3969
%-0.26
Altın 2.918,010
%-0.35
Bist-100 8.699,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaza zannedilen olay meğerse...

Kaza zannedilen olay meğerse...

İZMİR Yenişehir'de 27 yaşındaki Volkan D. kardeşinin mahkemede ceza almasına neden olmakla suçladığı suçladığı Sercan Küreş ve arkadaşı Mert Dindar’a otomobille çarptı. Mert Dindar ölürken, Sercan Küreş yaralandı.

  • Ege Postası
  • 23.08.2013 - 14:43
İZMİR - Bugün saat 06.30 sıralarında, İşçiler Caddesi ile Gaziler Caddesi kavşağında 22 yaşındaki Mert Dindar ile 28 yaşındaki Sercan Küreş’e otomobil çarptı. Sürücü otomobille olay yerinden kaçtı. Yaralılar için kaza yerine sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan, çeşitli suçlardan poliste kaydı bulunan Mert Dindar yaşamını yitirdi. Tedavi altına alınan ve yine poliste suç kaydı bulunan Sercan Küreş ise doktorlara ve hastanede görevli polis memuruna haber vermeden hastaneden ayrıldı.

HUSUMETLİ ÇIKTILAR

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Mert Dindar ve Sercan Küreş’e otomobille çarpan sürücünün Volkan D. olduğunu ve aracın da Mert Dindar’a ait olduğu belirledi. Gözaltına alınan Volkan D.’nin verdiği bilgiler ve polisin araştırmasıyla, olayın trafik kazası değil cinayet olduğu ortaya çıktı.

İddiaya göre Volkan D., sünnet töreninde sabaha kadar eğlendikten sonra kendisiyle aynı yerde bulunan Sercan Küreş ve arkadaşı Mert Dindar’ın yolunu kesti. Volkan D., kardeşinin mahkemeden ceza almasına neden olmakla suçladığı Küreş ve Dindar ile bindiği otomobillerinde bir süre tartıştı.

Otomobilden inerek tartışmayı sürdüren taraflardan Volkan D., bir hamleyle direksiyona geçti ve aracı onların üzerine sürdü. Volkan D. kaçmaya çalışan Sercan Küreş ve Mert Dindar’a otomobille çarpıp, olay yerinden kaçtı.

Emniyette 'cinayet', cinayete teşebbüs' ve 'gasp' suçlamasıyla sorguya alınan Volkan D., işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.