Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'ya dev Türk bayrağı

Kemalpaşa'ya dev Türk bayrağı

Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği (KESİAD) son günlerde vatanları için şehit olan asker ve polisler anısına 9 Eylül İzmir'in kurtuluş gününde bölgeye dev Türk bayrağı kazandırdı.

  • Ege Postası
  • 10.09.2015 - 12:12
Dernek Üyesi Bilal Saygılı tarafından yapılan 150 metrekare büyüklüğünde dev bayrak törenle göndere çekildi. Törene, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, KOSBİ Başkanı Kamil Porsuk, KESİAD Başkanı Aytekin Öztaş ile sanayiciler ve çalışanlar katıldı. 


Törende Konuşan KESİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Saygılı Rulman Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Saygılı, “150 metrekare büyüklüğündeki bayrağı KOSBİ'ye kazandırdık. Kemalpaşa OSB'nin her yerinden görünen bayrakta hala akan şehit kanları yer alıyor. Hiç birzaman bunları unutmadan, ülkemiz için çalışarak, bu kötü günleri de atlatacağımızdan hiç şüphem yok" dedi. 

KESİAD Başkanı Aytekin Öztaş, Belkahve'ye de en kısa zamanda dernek olarak İzmir'in her yerinden görünecek bir bayrak yaptırmak istediklerini de vurguladı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.