Dolar 34,2673
%-0.01
Euro 37,4082
%-0.23
Altın 2.922,370
%-0.2
Bist-100 8.699,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kenan Işık gözaltına alındı

Kenan Işık gözaltına alındı

Işık hayranlarıyla buluşmak için gittiği Brüksel'de havaalanı polisi tarafından alıkonuldu.

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 09:00
 Türk girişimciler tarafından yapılan 'Des Etoile Okulu'nda sevenleriyle buluşmak için Belçika'ya giden tiyatro sanatçısı ve sunucu Kenan Işık Belçika'ya giriş yaparken sınır polisi tarafından Türk ve Müslüman olduğu için uzun süre sorguya çekildiğini ve nezarette tutulduğunu şu sözlerle aktardı:

NİYE GELDİN NEREYE GELDİ? NEREDE KALACAKSIN'
"Ben girdiğim zaman beni yarım saat nezarette tuttular dün. Yani Türk'üm diye Müslümanım diye belki. 'Niye geldi? Nereye geldi? Nerede kalacaksın'' diye soruyor bana. E niye geldiysem geldim, sana n? Parkta yatacağım belki. Adam sinirlendi ben böyle deyince. Mecbur muyum sana kalacağım oteli söylemey? Belki gideceğim beğenmeyeceğim o oteli başka yerde kalacağım. Yani bu antidemokratik ve faşizan bir şey biliyorum ve polisin böyle bir gücü hala var buralarda bunun hakkından gelememişler. İnsana saygıları yok. Ayrımcılar ve ırkçılar. Bu bizde yani kadim Anadolu toprağında olmayan bir şey. Sen şusun, sen beyazsın, Arapsın, sen Kürtsün... Oldu tabii belki Allah kahretmesin bir dönem, ama fıtratımızda bu yoktu ki. Biz bütün insanlarla barışık olan bir halkız çünkü Anadolu coğrafyası toprağı bize binlerce yılda bunu öğretti.

JUSTİN BİEBER POLİS KONTROLÜNE BİLE GİRMEDİ
Ben buraya geldiğim zaman beni bir sanatçı olarak nezarete attılar, Justin Bieber polis kontrolüne bile girmedi. Niye beni nezarethaneye atıp öz güvenimi yenmeye çalışıyor Belçika polis? Niye beni itibarsız hale getirmek istiyo? Belki de benim sahip olduklarıma sahip olamadığındandır." (Gerçekgündem)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.