Dolar 34,2090
%0.01
Euro 37,8437
%0.18
Altın 2.925,820
%-0.13
Bist-100 9.126,00
%-2.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kent Konseyi yılın ikinci toplantısını yaptı

Kent Konseyi yılın ikinci toplantısını yaptı

Sultanbeyli Kent Konseyi 2013 yılının ikinci olağan toplantısını gerçekleştirdi. Kent Konseyi’nin gündeminde Sultanbeyli’de çevre duyarlılığı ve sağlıklı yapılaşma çalışmaları vardı. Sultanbeyli Belediyesi Meclis Salonu’nda...

  • Ege Postası
  • 21.09.2013 - 15:03
Sultanbeyli Kent Konseyi 2013 yılının ikinci olağan toplantısını gerçekleştirdi. Kent Konseyi’nin gündeminde Sultanbeyli’de çevre duyarlılığı ve sağlıklı yapılaşma çalışmaları vardı.

Sultanbeyli Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantının açılış konuşmasını Kent Konseyi Başkanı Reşat Atalar yaptı. Atalar, "Kent konseyleri bir kentteki yaşam kalitesini en üst düzeye çıkartmak için çalışmalar yapar. İnsan odaklı gelişmeye katkı sunar. Kent konseyimiz Sultanbeyli’de insan odaklı çalışmaları geliştirmeye çalışıyor." diye konuştu.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de üyelerin sorularını cevapladı. Keskin, "Depreme dayanıklı binaların ilçemizde yer alacağı ve vatandaşlarımızın geleceğinin teminat altına alınacağı günleri düşünüyoruz. Kaçak yapının önüne geçmek için ilgili tüm çalışmaları yaptık. Beton firmaları ve nalburlarla bu konuda gerekli yazışmalarımızı gerçekleştirdik." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.