Dolar 34,2364
%-0.01
Euro 37,6381
%0.1
Altın 2.911,310
%0.06
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kepez’de 3 bin öğrenci yaz spor okuluna başladı

Kepez’de 3 bin öğrenci yaz spor okuluna başladı

Antalya Kepez’de 3 bin öğrenciye hizmet verecek yaz dönemi spor okulu düzenlenen törenle açıldı. Kepez Belediyesi’nin, 3 bine yakın öğrencinin katıldığı ve 9 ayrı branşta ücretsiz olarak düzenlediği 2013 yaz dönemi spor okulunun açılış...

  • Ege Postası
  • 01.07.2013 - 14:54
Antalya Kepez’de 3 bin öğrenciye hizmet verecek yaz dönemi spor okulu düzenlenen törenle açıldı.

Kepez Belediyesi’nin, 3 bine yakın öğrencinin katıldığı ve 9 ayrı branşta ücretsiz olarak düzenlediği 2013 yaz dönemi spor okulunun açılış töreni Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılışta konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’nın en büyük spor okulunu açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yoğun ders programının ardından öğrencilerin, yaklaşık 2 ay sürecek olan spor okulunda dinlenme imkanı bulacağını kaydeden Başkan Tütüncü, “Spor okulu ile hem sporun alt yapısına destek veriyoruz hem de sporla buluşturduğumuz çocuklarımızı, sokakların kötü alışkanlıklardan uzak tutmuş oluyoruz.” dedi.

    3 bine yakın öğrenciye hizmet verecek olan ve 9 ayrı branşta düzenledikleri 2013 yaz dönemi spor okulunun hayırlı olmasını dileyen Tütüncü, spor okulunu düzenleyen bürokratlarına, spor kulübü yöneticilerine, çalışanlarına ve antrenörlerine teşekkür etti.

Futbol, basketbol, tenis, karate, voleybol, wushu, tekvando, güreş ve boks branşlarında düzenlenen yaz spor okulu, 29 Ağustos’ta sona erecek. 15 Temmuz’a kadar kayıt süreci devam edecek olan spor okulunda; futbol eğitimi Hasan Doğan Stadı’nda, salon sporları eğitimleri ise Kepez Arena ile Beşkonak İlköğretim Okulu, Kanal Mahallesi Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Şafak Mahallesi Yıldırım Bayazıt İlköğretim Okulu ve Varsak ilköğretim Okulu’nun bahçelerinde bulunan çadır tarzı spor salonlarında verilecek.

Öğrencilerin antrenman elbiseleri de belediye tarafından ücretsiz olarak karşılandı. Uzman antrenörlerin görev yapacağı spor okulunda başarılı olan öğrenciler, Kepez Belediyespor Kulübü’nün amatör branşlarına alınacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.