Dolar 34,2588
%0.05
Euro 37,6243
%0.06
Altın 2.880,820
%-0.99
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu: Erdoğan ile Esad’ı kıyaslayan cümleyi grupta da söylemiştim

Kılıçdaroğlu: Erdoğan ile Esad’ı kıyaslayan cümleyi grupta da söylemiştim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Brüksel’de Esed ile Erdoğan’ı kıyaslayan cümleyi daha önce grupta söylediğini ifade etti. Kemal Kılıçdaroğlu, Brüksel dönüşünde Atatürk Havalimanı’nda açıklama...

  • Ege Postası
  • 16.05.2013 - 16:34
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Brüksel’de Esed ile Erdoğan’ı kıyaslayan cümleyi daha önce grupta söylediğini ifade etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Brüksel dönüşünde Atatürk Havalimanı’nda açıklama yaptı. Esed ile Erdoğan’ın kıyaslandığına ilişkin cümleyi Brüksel’den bir gün önce CHP grubunda da söylediğini belirten Kılıçdaroğlu, “Bu cümlemi bana hatırlatıp sordular ben de anlattım. Esed’e ben ‘kardeşim’ demedim. Eşiyle tanışmam, tatile de gitmedim. Ama Esed’e ‘kardeşim’ diyen, tatil yapan adam bir gecede düşman oldu. Bunu kabul etmedik. Biz Esed’i ve baskıcı hiçbir yönetimi savunmadık. Kim insan haklarını ihlal ediyor, özgürlükleri kısıtlıyorsa karşısında bizi bulur.” ifadelerini kullandı.

Avrupa Parlamentosu Sosyalist Grup Başkanı Hannes Swoboda ile yaşadığı diyaloga değinen Kılıçdaroğlu, “Burada böyle bir tanımlama yapamazsınız. Düşünceyi açıklama özgürlüğünü kısıtlayan kimseyle görüşmem ve orada da görüşmeyi reddettim.” diye konuştu.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.