Dolar 34,2491
%0.03
Euro 37,6255
%-0.01
Altın 2.917,750
%-0.13
Bist-100 9.127,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu: Kin, nefret, kibir ve bencillikten uzak durulsun

Kılıçdaroğlu: Kin, nefret, kibir ve bencillikten uzak durulsun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Berat Kandili'ni kutladı. Kin, nefret, kibir ve bencillikten uzak durulmasını istedi.    Kılıçdaroğlu, Berat Kandili sebebiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında şu ifadeler yer aldı:...

  • Ege Postası
  • 23.06.2013 - 12:33
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Berat Kandili'ni kutladı. Kin, nefret, kibir ve bencillikten uzak durulmasını istedi.

    Kılıçdaroğlu, Berat Kandili sebebiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında şu ifadeler yer aldı: "Pazarı pazartesi gününe bağlayan gece Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili'dir. Başta, kardeşin kardeşe kırdırıldığı ve savaşların eksik olmadığı Müslüman coğrafyası olmak üzere, tüm insanlık alemi bu kutsal günde-gecede vicdanıyla başbaşa kalıp düşünmelidir. Neden ihtiyacımız olan huzurun, barışın, adalet ve eşitliğin yerini savaşlar, kan dökmeler, ayrıştırma ve ötekileştirme almıştır. Berat Kandili’nde bu ve benzeri soruların cevabı aranmalı, kin, nefret kibir ve bencillikten uzak durulmalı, birbirimize saygı ve sevgiyle yaklaşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin Berat Kandili’ni kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.