Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu: Sakın okulları kapatmayın, sakın!

Kılıçdaroğlu: Sakın okulları kapatmayın, sakın!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sakın okulları kapatmayın, sakın. Covid sırasında gençlerimizin ruh sağlığı zarar gördü. Gençlerimize daha çok zarar vermeyelim. Sakın. Elimizde bir tek gençlerimiz kaldı” açıklamasını yaptı.

  • Ege Postası
  • 11.02.2023 - 18:04
  • Güncelleme: 11.02.2023 - 20:10

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, deprem gerekçesiyle okulların kapatılmaması için çağrı yaptı. Kılıçdaroğlu, şu mesajı paylaştı:

“Sakın okulları kapatmayın, sakın. Covid sırasında gençlerimizin ruh sağlığı zarar gördü. Gençlerimize daha çok zarar vermeyelim. Sakın. Elimizde bir tek gençlerimiz kaldı.” (ANKA)

KILIÇDAROĞLU: YETER, YORULDUK! GİTSİN SARAYINDA OTURSUN, MİLLET DAYANIŞMA İÇİNDE, BIRAKSIN HERKES İŞİNİ YAPSIN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depreme ilişkin açıklama yaptı.

Deprem bölgesini ziyaretleri sırasında Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bugün paylaştığı mesajlarda, şu değerlendirmeleri yaptı: 

“SARAY DEPREMİ KOORDİNE EDEMEDİ, İLETİŞİM BAŞKANLIĞI ALGI KOORDİNE EDİYOR”

“Bölgedeki manzaraları gören bir insan acıyı yüreğinde hissetmezse, insanlığını sorgulasın. Saray depremi koordine edemedi, İletişim Başkanlığı algı koordine ediyor. Covid olur, 5 maskeyi dağıtamazlar, İletişim Başkanlığı hemen propagandaya başlar. Ekonomiyi çökertirler, insanlarımız büyük zorluklarla baş başa kalır, İletişim Başkanlığı hemen propagandaya başlar. Şimdi de ‘Asrın Felaketi’ kampanyasını başlatmış. Elinden gelen tek şey hamaset, boş sloganlar, dünya lideri zırvaları. Devleti yönetmeyi bilmiyor, bu kadar basit. Yeter, yorulduk! Gitsin sarayında otursun, millet dayanışma içinde, bıraksın herkes işini yapsın.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.