Dolar 34,2535
%0.04
Euro 37,5985
%-0.09
Altın 2.911,620
%-0.34
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu: Suriye'de kardeşlerin birbirini öldürmeleri umuyorum son bulur

Kılıçdaroğlu: Suriye'de kardeşlerin birbirini öldürmeleri umuyorum son bulur

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın kızının düğününe katılmak üzere Kuşadası'na gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu,Havaalanında Sureriye mesajı verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu bir umuttur. Suriye'de kardeşlerin birbirini öldürmeleri umuyorum bununla son bulur.” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 14.09.2013 - 22:49

İZMİR-  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın kızının düğününe katılmak üzere İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını cevapladı. Amerika ve Rusya Dışişleri bakanlarının, Suriye'deki kimyasal silahların teslim edilmesi noktasında anlaşma sağlamalarını değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Bu bir umuttur. Suriye'de kardeşlerimizin birbirlerini öldürmeleri umarım bununla son bulur. Bunun arkasında Cenevre süreci geliyor. Burada ateşkes öncelikle ilan edilip daha sonra barış sağlanırsa, sanıyorum bundan en karlı çıkacak olan ülkelerden birisi de Türkiye olacaktır. Daha önce bu öneriyi yapmıştık. Hayata geçmiş olması bizi mutlu etti." dedi.        Kılıçdaroğlu'nu karşılamak için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer havalimanına geldi. CHP Genel Başkanı daha sonra kara yoluyla Kuşadası'na geçti.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU KUŞADASI'NDA

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın kızının düğününe katılmak üzere Kuşadası'na gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Salıpazarı mevkiindeki Kuşadası Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Erdal Sezginer, şehit aileleri ve gaziler tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, onlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Kılıçdaroğlu'na ziyareti sırasında CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, Gökhan Günaydın, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, CHP Aydın İl ve Efeler İlçe Başkanı ile çok sayıda partili eşlik etti. Daha sonra bir otelde düzenlenen yemeğe katılan Kılıçdaroğlu, ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın kızının düğün törenine katıldı. (CİHAN)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.