Dolar 34,2014
%0.06
Euro 38,1080
%0.04
Altın 2.895,100
%-0.03
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'na Kamer Genç çağrısı

Kılıçdaroğlu'na Kamer Genç çağrısı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan konuşurken sözlü müdahalede bulunan CHP Milletvekili Kamer Genç’e tepki gösterdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunan Şahin, “Haddinin bildirilmesi gerekiyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 27.11.2013 - 15:49
 ANKARA - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in Japonya Milli Günü Resepsiyonu’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan'a yaptığı sözlü müdahaleyi değerlendirdi.

Kamer Genç'e tepki gösteren Bakan Şahin, şöyle konuştu:
“Parlamentoda bana yaptığı gibi, diğer milletvekillerine hakaret ettiği gibi, kadın-erkek demeden bunu sürekli yaptığı gibi, uluslararası boyutta hanımefendiye bunu yaptı. Bu ne kadar devam edece? Vekillik, bakanlık, Başbakan eşi... Bunlar yan noktadır. Ama önemli olan insan olmaktır.

İnsanlık değerlerini yüceltmektir, bu konuda hassas olmamız gerekir. Uluslararası bir camiada bu ülke temsil ediliyorsa herkesin çok daha hassas olması gerekiyor. Bütün makamlar bitecek. Sayın Genç ne şekilde anılacak, Sayın Genç’i bu millet nasıl anacak. Kendi vicdanında bu soruya yanıt vermesini önemsiyorum.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunan Fatma Şahin, “Aynı şey sizin eşinize yapılmış olsaydı, empati yapıp gerekli bir şekilde ona haddini bildirmeyi uygun görmez miydini? Bunu kendisi kendisine sormasına, kendi vicdanına verdiği cevabın gereğini yapmasını bekliyorum” diye konuştu.
Kamer Genç’e açtıkları davada tazminat kazandıklarını, dosyanın şu anda Yargıtay’da olduğunu dile getiren Şahin, “Bütün toplum vicdanın, Kamer Genç'e haddini bildirmesini önemsiyorum. Bu toplum bunu kabul etmemektedir. Bundan sonraki süreçte haddinin bildirilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.