Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'na destek metni krizle sonuçlandı: Bayır'dan 'ahlaksızlık' tepkisi

Kılıçdaroğlu'na destek metni krizle sonuçlandı: Bayır'dan 'ahlaksızlık' tepkisi

İzmir'den iki eski vekilin imzaladığı 'Kılıçdaroğlu'na destek' metni krizle sonuçlandı. CHP İzmir önceki dönem İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, destek metninin değiştirildiğini belirterek, "Çok ayıp ettiler. Neden böyle ahlaksızlık yapıp üzerime oynuyorlar" diye sordu. 

  • Ege Postası
  • 01.11.2023 - 14:36
  • Güncelleme: 01.11.2023 - 15:35

EGEPOSTASI- CHP'de Büyük Kurultay'a sayılı günler kala hareketlilik sürüyor. 95 milletvekilinin ‘Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz’ dediği süreçte, bir açıklama da partide geçmiş dönemde görev almış milletvekillerinden geldi.

27’nci dönemde görev almış 21 ismin imzanın bulunduğu metin ile genel başkanlık yarışı için Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerini açıklandı. Yayımlanan metinde geçmiş dönem milletvekillerinden Atila Sertel ve Tacettin Bayır’ın imzaları da yer aldı.

"AHLAKSIZLIK"

İzmir'den iki eski vekilin imzaladığı 'Kılıçdaroğlu'na destek' metni krizle sonuçlandı.

Bayır, imzaladığıu metnin farklı olduğunu aktararak, "Atila Sertel beni 2 saat önce aradı, metni anlattı ve imza istedi. Ben metni okudum ve imza attım. Benim imza attığım metin o metin değil. Bu metnin başına sonradan başlık atmışlar. Kılıçdaroğlu'na destek yazmıyordu. Sayın Kılıçdaroğlu'nun Tacettin Bayır'ın imzasına zaten ihtiyacı yok, delege değilim. Çok ayıp ettiler. Neden böyle ahlaksızlık yapıp üzerime oynuyorlar" diye sordu. 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.