Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'nun İzmir mesaisinde flaş değişiklik

Kılıçdaroğlu'nun İzmir mesaisinde flaş değişiklik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iki günlük İzmir mesaisinde flaş bir değişiklik yaşandı. Kılıçdaroğlu'nun gün içinde gerçekleştireceği iki açılış iptal edildi. Kılıçdaroğlu 15:15 uçağıyla Ankara'ya dönüyor. Kılıçdaroğlu'nun İzmir mesaisinde flaş değişiklik

  • Ege Postası
  • 05.11.2016 - 09:06

EGE POSTASI - İki gün sürecek olan belediye başkanları toplantısı için İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk gün mesaisinde partisinin belediye başkanlarıyla toplantı yapmış ardından Büyükşehir ve Narlıdere Belediyesi'nin düzenlediği iki ayrı açılış töreninde kurdele kesmişti.

Kılıçdaroğlu İzmir'deki ilk gün mesaisinde neler yaşandı'

İzmir'deki ikinci gün mesaisinde belediye başkanları toplantısının dışında, Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Yaşam Kampüsü ile Buca Belediyesi'nin Tarık Akan Gençlik Merkezi'ni açması planlanan Kılıçdaroğlu'nun programında flaş bir değişiklik yaşandı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamada açılışların iptal olduğu, Ahmed Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde devam eden başkanlar toplantısının ise planlandığı şekilde öğle saatlerine kadar süreceği belirtildi.

Açıklamada,"Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun program değişikliği nedeniyle bugün gerçekleştireceği duyurulan açılış törenleri ileri bir tarihe ertelenmiştir. AASSM’deki belediye başkanları toplantısı ise planlandığı şekilde öğle saatlerine kadar devam edecektir" ifadeleri kullanıldı.

Kılıçdaroğlu'nun HDP’nin eş başkanları ve vekilleri ile Cumhuriyet Gazetesi yazarlarının tutuklanması nedeniyle programını yarıda keserek Ankara’ya dönme kararı aldığı belirtildi. Kılıçdaroğlu, bugün MYK’yı, yarın da Parti Meclisi’ni acil olağanüstü toplantıya çağırdı. Kılıçdaroğlu kentten 15:15 uçağıyla ayrılacak.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.