Dolar 34,0894
%0.22
Euro 38,1031
%0.12
Altın 2.842,270
%0.46
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı belli oldu

Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı belli oldu

14 Şubat Pazartesi günü bir dizi program kapsamında İzmir'e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il binasının açılışı ile Buca Metrosu'nun temel atma törenine katılacak.

  • Ege Postası
  • 10.02.2022 - 10:00

EGEPOSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Şubat Pazartesi günü İzmir'e gelecek. Kılıçdaroğlu'nun kentteki bir günlük programının detayları da netleşti.

Öğle saatlerinde İzmir'de olması beklenen Kılıçdaroğlu, ilk olarak saat 14.00 civarlarında partisinin İzmir İl Başkanlığı'nın Konak'taki yeni binasının açılışına katılacak.

Kılıçdaroğlu'nun kentteki ikinci durağı ise Buca olacak. CHP Lideri'nin Buca'da ilk olarak şahitlik yapmak üzere bir çiftin nikahına katılacağı öğrenildi.

Kılıçadroğlu nikahın ardından Buca Metrosu projesinin temel atma törenine geçecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 'kent tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı' olarak nitelendirdiği projenin temeli Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla atılacak. Temel atma töreni Şirinyer Pazaryeri'nin arkasında bulunan Şirinyer ESHOT Garajı'nda (Cemil Şeboy Caddesi) saat 17.00'da olacak.

Kılıçdaroğlu'nun programını tamamlamasının ardından kentten ayrılması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.