Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’nun talimatı İzmir’de hayata geçecek

Kılıçdaroğlu’nun talimatı İzmir’de hayata geçecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP'li il ve ilçe belediyelerinde "Dini ve milli bayramlarda ulaşım ücretsiz olacak" talimatının ardından İzmir’de CHP harekete geçti. Çalışmalarını sürdüren CHP Grubu, 13 Mayıs’taki Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında konuyu gündeme getirmeye hazırlanıyor.  Kılıçdaroğlu’nun talimatı İzmir’de hayata geçecek

  • Ege Postası
  • 06.05.2019 - 14:12

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- İzmir'de CHP, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçen hafta Ankara'daki başkanlar zirvesinde verdiği talimatları yerine getirmek için harekete geçti. Özellikle ulaşım konusunda sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda adımlar atılması gerektiğini vurgulayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun bu çağrısının hayata geçirilmesi için ilk olarak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Ramazan Bayramı'nda ücretsiz ulaşım için düğmeye basıldı.  

13 MAYIS’TA MECLİS GÜNDEMİNE GELECEK

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun "Dini ve milli bayramlarda ulaşım ücretsiz olacak" açıklamasının ardından CHP’li başkanların atacağı adımlar merak edilirken, İzmir’de CHP Grubu harekete geçti. CHP’li Belediye Meclis Üyeleri ve belediye bürokratlarının bu konuyla ilgili gerekli çalışmayı yürüttükleri öğrenildi. CHP grubunun, gerekli hazırlıklarını tamamlamasının ardından 13 Mayıs’ta toplanacak İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuyu meclis gündemine getirecekleri bildirildi.

13 Mayıs’taki Belediye Meclisi’nde gündeme gelecek teklifin onaylanması halinde İzmir’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda ve Ramazan Bayramı’nda ulaşımın ücretsiz olması bekleniyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.