Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kimlik soran iki polisi bıçakladı

Kimlik soran iki polisi bıçakladı

Adana’da parkta uygulama yapan iki polis kimlik sordukları bir kişi tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan polislerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olay, merkez Yüreğir ilçesi Hacı Sabancı Bulvarı üzerindeki Kuvayi...

  • Ege Postası
  • 07.09.2013 - 13:27
Adana’da parkta uygulama yapan iki polis kimlik sordukları bir kişi tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan polislerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Hacı Sabancı Bulvarı üzerindeki Kuvayi Milliye Parkı’nda meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı sokak suçlarına karşı çalışan Güven Timleri’nde görevli polis memurları Ramazan G. ve Murat T. uygulama yaptıkları parkta bıçaklı saldırıya uğradı. İddiaya göre, kimlik sorgusu yapılan ve araması bulunan zanlı O.G. polislerden Ramazan G.’yi sırtından, Murat T.’yi ise bileğinden ve parmağından bıçakladıktan sonra kaçtı. Olay sonrası halk otobüsüne bindiği öğrenilen şüpheli O.G. yakalanırken, yaralı polisler ambulansla Yüreğir Başkent Hastanesi’ne kaldırıldı. Çok sayıda mesai arkadaşı yaralılara kan vermek için hastaneye geldi. Acil servisteki müdahalesinin ardından polis Murat T. taburcu edilirken, hayati tehlikesi olmadığı belirten Ramazan G.’nin tedavisi sürüyor. Gözaltına alınan zanlı O.G.’nin ise sorgusu devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.