Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kimsesiz çocuklarla kaynaşma günü düzenlendi

Kimsesiz çocuklarla kaynaşma günü düzenlendi

Sinop Durağan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen ve 'Biz Geniş Bir Aileyiz' sloganıyla vatandaşlar, esnaflar, öğretmenler, memurlar, öksüz, yetim ve kimsesiz çocuklarla kaynaşma günü düzenledi....

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 17:12
Sinop Durağan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen ve 'Biz Geniş Bir Aileyiz' sloganıyla vatandaşlar, esnaflar, öğretmenler, memurlar, öksüz, yetim ve kimsesiz çocuklarla kaynaşma günü düzenledi.

Vatandaşlar kendi elleriyle yaptığı yemekleri davetliler ve çocuklarla birlikte yedi, sohbet etti, şarkı söyledi, oyunlar oynadı. Kaymakam Davut Düzgün, Belediye Başkanı Ali Dalkılıç, Milli Eğitim Müdürü Lokman Yılmaz, Cumhuriyet İlkokulu Kenan Kahvecioğlu çocuklarla halı saha maçı yaptılar. Kaymakam Davut Düzgün yaptığı açıklamada, "Bugün Durağan bu kardeşlerimize, bu yavrularımıza sahip çıktı. Bu ortam bunun bir göstergesi oldu. Zaten bir Durağan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak her zaman çocuklarımızla ilgili tüm sıkıntıları gideriyoruz. Durağanlı hemşehrilerimizin bu organizasyonun içerisinde olduğunu görmek, bizim yanımızda olduklarını bilmek bizi çok mutlu etti, çok memnun etti. Ben sizlerin vasıtasıyla bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarıma, Durağanlı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da bu kardeşlerimiz ile birlikteliğimiz böyle hep güler yüzle, tatlı dille neşeli bir biçimle devam edecek.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.