Dolar 34,2349
%-0.01
Euro 37,6350
%0.01
Altın 2.918,100
%-0.12
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kimya Mühendislerinden Karşıyaka'ya ''yeşil'' destek

Kimya Mühendislerinden Karşıyaka'ya ''yeşil'' destek

Kimya Mühendisleri Odası üyeleri Karşıyaka Belediyesi işbirliğiyle ağaç dikti. TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Ege Bölge Şube Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Çağın önderliğinde Karşıyaka Belediyesi’nin Zübeyde Hanım Mahallesi sınırları içindeki ağaçlandırma alanına gelen üyeler 250 sarı çam fidanını toprakla buluşturdu.

  • Ege Postası
  • 26.12.2013 - 12:01
İZMİR - Karşıyaka Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan alana üyeleriyle birlikte fidan diken Çağın, “Bizler büyük ekonomilerin terk ettiği kirleten teknolojilerin uygulandığı bir ülke olmak istemiyoruz. Temiz, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanıldığı, bilim insanlarının yetiştirildiği bir ülke için mücadele ediyoruz. Bizden sonraki nesiller daha yaşanabilir bir dünya bırakma sorumluluğumuzla bir araya geldik. Bizlere destek olan Karşıyaka Belediyesine ve katılım gösteren üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Ege Üniversitesi’nde öğretim görevlileri ile kimya bölümünde okuyan öğrencilerin de katıldığı törende fidan diken kimya mühendisleri anlamlı bir etkinlikte bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirterek benzeri çalışmalar içinde her zaman olacaklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.