Dolar 34,1707
%0.02
Euro 38,2925
%0.33
Altın 2.912,630
%-0.26
Bist-100 9.667,00
%-1.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınık'tan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Kınık'tan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

İzmir'in Kınık İlçesi'ndeki AK Parti İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ve bir grup partili, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

  • Ege Postası
  • 18.03.2016 - 17:31
AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, Kınık Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyeleri Cemalettin Yıldız, Abdullah Aktaş, parti üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Halil Barak ile birlikte Kınık Cumhuriyet Savcılığı'na giderek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Mollaahmet, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı saygısızlık ve mesnetsiz suçlamalarına karşı, savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Kılıçdaroğlu dar ve kısır bir döngüde maalesef yetersizliğini örtbas etmek için yapıcı bir muhalefet modelinden vazgeçip yıkıcı ve basiretsiz bir muhalefet yapısını kendine baz alarak, CHP'nin değerlerini hiçe sayarak yoluna devam ediyor. Bizim kendisine tavsiyemiz, muhalefetin gereklerini yerine getirerek yapıcı davranmasıdır. Yıkıcı, yalan ve mesnetsiz iddialara dayalı hayat tarzından kurtulup bir an önce ana muhalefetin gereklerini yerine getirmelidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti'nin ve cumhurun başıdır. Hangi görüşte olursa olsun herkes Cumhurbaşkanımıza saygılı olmak durumundadır" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.