Dolar 34,2337
%0.1
Euro 37,9496
%0.32
Altın 2.925,760
%0.07
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kiralık araçla kuyumcu soyup kaçtılar

Kiralık araçla kuyumcu soyup kaçtılar

Adana'da bir kuyumcu silahlı 4 kişi tarafından soyuldu. Gaspçılara altınları vermekte direnen kuyumcuyu elinden yaralayan saldırganlar, otomobille kaçmayı başardı. Gaspçıların Ova Mahallesi’nde terk ettikleri araçta bir bileziği de düşürdükleri...

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 11:18
Adana'da bir kuyumcu silahlı 4 kişi tarafından soyuldu. Gaspçılara altınları vermekte direnen kuyumcuyu elinden yaralayan saldırganlar, otomobille kaçmayı başardı. Gaspçıların Ova Mahallesi’nde terk ettikleri araçta bir bileziği de düşürdükleri ortaya çıktı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Karasu kavşağı yakınındaki Miran Kuyumculukta yaşandı. Sabah saatlerinde 01 BTA 32 plakalı araçla gelen soyguncular, kuyumcuya girip tehdit etti. Bir kilograma yakın bilezik ve yüzük alan gaspçılar, kuyumcuyu da silahla yaraladı. Saldırganlar otomobille kaçtı. Haber verilmesi üzerine polis, mobese kameralarından tespit ettiği otomobilin plakasını belirledi. Küçükoba Mezarlığı yolunu kullanarak kaçan soyguncular, araçlarını Ova Mahallesi 44100 Sokakta boş bir araziye bırakıp yaya olarak kaçtı, bir adet bileziği ise araca düşürdü. Araçta ayrıca bir tabanca da bulundu. Polis, kiralık olduğu belirlenen otomobili incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekti. Bu arada, elinden yaralanan kuyumcu, Güney Adana Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.