Dolar 34,2483
%0.02
Euro 37,6067
%-0.06
Altın 2.910,100
%-0.39
Bist-100 9.156,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırgızistan’da Kutlu Doğum heyecanı

Kırgızistan’da Kutlu Doğum heyecanı

Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’t e Türkiye Büyükelçiliği Din İşleri Müşavirliği’nin öncülüğünde düzenlenen Kutlu Doğum programına binlerce kişi katıldı. Başkent’teki Kocomkul Spor Sarayı'nda düzenlenen programın açılış...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 09:44
Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’t e Türkiye Büyükelçiliği Din İşleri Müşavirliği’nin öncülüğünde düzenlenen Kutlu Doğum programına binlerce kişi katıldı. Başkent’teki Kocomkul Spor Sarayı'nda düzenlenen programın açılış konuşmasını, Kırgızistan Müftü Yardımcısı Zamirbek Rakiyev yaptı. Rakiyev, Hz. Muhammed’in (sav) doğum haftasına olan ilgiden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kırgızistan Müftüsü’nün teşekkür mektubunu Büyükelçilik Din İşleri Müşaviri Orhan Genç’e takdim eden Rakiyev, programın organizesi için şükranlarını sundu. Zamirbek Rakiyev, Genç’e Kırgız milli elbisesini girdirdi.
Programda söz alan Orhan Genç, Hz. Muhammed’in(sav) alemlere rahmet olarak gönderildiğini hatırlatarak, Kırgızistan’da Kutlu Doğum programına olan ilgilinin kendisini çok mutlu ettiğinin altını çizdi.
Programın devamında, daha önce organize edilen “Peygamber” konulu şiir ve ilahi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Programda sahne alan, ilahiyat fakültesi öğrencileri şiir ve ilahileriyle büyük alkış aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.