Dolar 34,0483
%-0.04
Euro 38,0051
%0.26
Altın 2.824,290
%0.76
Bist-100 9.949,00
%1.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırıkkale’deki yangının boyutu gün aydınlanınca ortaya çıktı

Kırıkkale’deki yangının boyutu gün aydınlanınca ortaya çıktı

Kırıkkale'nin Hasandede beldesindeki MKE barut deposunda meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın, gece saatlerinde kontrol altına alındı. Yangının sebep olduğu maddi hasar, günün ağarması ile ortaya çıktı. Patlama sonrası çıkan...

  • Ege Postası
  • 21.08.2013 - 06:48
Kırıkkale'nin Hasandede beldesindeki MKE barut deposunda meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın, gece saatlerinde kontrol altına alındı. Yangının sebep olduğu maddi hasar, günün ağarması ile ortaya çıktı.

Patlama sonrası çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonrası gece söndürülmüştü. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte yangının büyüklüğü daha net ortaya çıktı. Barut fabrikasının içinde başlayan yangının, fabrikanın tel sınırlarını aşarak dışarı çıktığı anlaşıldı. Patlama sonrası meydana gelen yangında sadece kuru otların yandığı ve yangının ağaçlara sıçramadığı görüldü. Yangın tamamen sönmesine rağmen itfaiye ekiplerinin kontrol amaçlı olarak çevrede olduğu dikkat çekti. Hazırda bekleyen itfaiye ekipleri duman yükselen bir alana da müdahale etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.