Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırım Türklerinden 29 Ekim teşekkürü

Kırım Türklerinden 29 Ekim teşekkürü

İzmir Kırım Türklerini Yaşatma Derneği Nuran Çağatay ve yöneticiler, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenledikleri etkinlikten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Kırım Türklerinden Başkan Karabağ'a

  • Ege Postası
  • 05.11.2015 - 11:01
Bayraklı Belediyesi Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlediği, ülke sınırlarını aşarak birçok ülkede izlenen etkinliği toplumun farklı kesimlerinden takdir görmeye devam ediyor.  İzmir Kırım Türklerini Yaşatma Derneği Başkanı Nuran Çağatay ve dernek yöneticileri, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı makamında ziyaret edere, düzenlenen etkinlikten dolayı teşekkür etti. Bayraklı Belediyesi ile gurur duyduklarını belirten Çağatay, “Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde arkadaşlarımız önce zeybek oynadı ardından da ay yıldızlı dev Türk Bayrağı oluşturdu. İnanın hem duygulandık hem de göğsümüz kabardı.  Düzenleyeceğiniz etkinliklere arkadaşlarımız katılmaya devam edecektir. Her yıl Kırım’a kurbanlarımızı getirip orada kesiyoruz. Başkanımız bize eğitim takımı verdi. Çantaları, kitapları, defterleri oradaki fakir soydaşlarımıza dağıttık. Onların da teşekkürlerini iletmek isterim” dedi.



BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE DE BEKLİYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise ‘’İzmir Kırım Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu milli kıyafetleriyle ziyaretimize geldiler. Kendilerine teşekkür ederiz. Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde çok sayıda Kırım Türkü de vardı. Şuan onlar aramızda. Bundan sonraki süreçte de etkinliklerimize katılmalarını bekliyoruz’’diye konuştu. Ziyaret sonunda İzmir Kırım Türkleri dernek Başkanı Nuran Çağatay Başkan Karabağ’a kalpak hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.