Dolar 34,0775
%0.18
Euro 38,0879
%0.08
Altın 2.841,430
%0.43
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kışlaları dolaşan beyaz elbiseli kişi aranıyor

Kışlaları dolaşan beyaz elbiseli kişi aranıyor

FETÖ/PDY’nin darbe girişimine ilişkin soruşturmada ifade veren asker ve askeri öğrenciler, içtima alanlarına inen helikopterden beyaz bir elbiseli şahsın komutanlarla görüştüğünü anlattı

  • Ege Postası
  • 03.08.2016 - 09:02

Darbe girişimi sonrasında gözaltına alınan bazı askerlerin ifadeleri kafaları karıştırdı. Askerler bulundukları birlikteki içtima alanlarına darbe girişimi öncesi helikopter indiğini, helikopterden de beyaz elbiseli bir kişinin inerek bölükte bulunan komutanlarıyla görüştüklerini söylediler. Bu görüşmenin ardından ise İstanbul’un çeşitli yerlerine gönderildiklerini anlattılar.

ERDOĞAN TUTUKLANDI

Gözaltında bulunan Emre A. ifadesinde, “1. taburda   askerlik görevimi yapmaktayım. Araçlara bindirildikten sonra bölük komutanımız, ‘Terörist lideri Recep  Tayyip Erdoğan tutuklandı. Araçtan inmek isteyenlere kurşun en yakınlarından gelir.  Jandarma ve polis kılıklı teröristler olabilir. Görevlendirildiğiniz yerlerde bunlarla birlikte gerekirse sivil vatandaşları da vurun’ diye emir verdi. Bu arada içtima alanına helikopter indi. Beyaz elbiseli bir şahıs inerek bölük komutanı ile görüştü. Daha sonra görev yerlerimize gittik” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.