Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kızılay’ı trafiğe kapatan gruba polis müdahale etti

Kızılay’ı trafiğe kapatan gruba polis müdahale etti

Kızılay’da akşam saatlerinde göstericiler Atatürk Bulvar’ını trafiğe kapattı. Polislerin tüm uyarılarına rağmen yolu trafiğe açmayan gruba polis tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Gezi Park’ındaki olayları protesto etmek...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 00:10
Kızılay’da akşam saatlerinde göstericiler Atatürk Bulvar’ını trafiğe kapattı. Polislerin tüm uyarılarına rağmen yolu trafiğe açmayan gruba polis tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti.

Gezi Park’ındaki olayları protesto etmek için akşam saatlerinde Kızılay Meydanı’nda toplanan bir grubun Sakarya Caddesi’nde çadır kurup Kızılay’da işgal girişiminde bulunacağı istihbaratını alan polis Kızılay’da güvenlik önlemlerini artırdı. Kızılay Meydanı’nda toplanan eylemci grup yolu trafiğe kapattı. Polis ekiplerinin uyarılarını dikkate almayan gruba polis tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Eylemci grup ara sokaklara dağılarak buralarda polisle çatışmalarını sürdürdü. Çevik Kuvvet ekipleri ise ara sokaklara girerek grupları dağıtmaya çalıştı. Kızılay Bulvarı'ndaki grubun dağılması üzerine yol tekrar trafiğe açıldı.

Öte yandan akşam saatlerinde yapılan müdahalede 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.