Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Koca dehşeti: Eşini ve kayınvalidesini öldürdü

Koca dehşeti: Eşini ve kayınvalidesini öldürdü

Aydın'ın Didim İlçesi'ndeki, bir kargo şirketinde çalışan 35 yaşındaki Nazmi Z., bir süre önce evi terkeden eşi, 1 çocuk annesi 22 yaşındaki Senem Z. ve onun yanında kaldığı kayınvalidesi 45 yaşındaki Saniye Özdemir'i pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

  • Ege Postası
  • 09.10.2016 - 12:45

Polis, çifte cinayetin ardından kaçan Nazmi Z.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Didim'de yaşayan bir çocuk annesi Senem Z., bir süre eşi Nazmi Z. ile tartışıp evi terketti. Genç kadın, Efeler Mahallesi, Kavala Caddesi'ndeki Cemil Karakış Sitesi'ndeki annesi Saniye Özdemir'in yanında döndü. Nazmi Z., bugün saat 02.00 sıralarında eşinin kaldığı eve gitti. İddiaya göre Nazmi Z., eşinden evine dönmesini istedi. Ancak Senem Z., eşinin bu teklifini geri çevirdi. Bunun üzerine sinirlenen Nazmi Z., yanında getirdiği pompalı tüfekle eşi Senem Z. ile kayınvalidesi Saniye Özdemir'i öldürdü.

Nazmi Z., olayın ardından kaçtı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri, iki kadının kanlar içinde cesetleriyle karşılaştı.

Polis ve savcının olay yerindeki incelemlerinin ardından anne- kızın cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma başlatan polis, olayın ardından suç aleti tüfekle kaçan Nazmi Z.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Nazmi Z.'nin en son 2 Eylül'de Facebook'taki sayfasında, 'En değerli varlığım. Canım eşim, kader ortağım, dert arkadaşım. Evimin neşesi, yuvamın direği sen varlığınla çok yaşa. Seni veren Allah'a şükürler olsun' paylaşımında bulunduğu dikkati çekti. 

YANYANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, eşi tarafından pompalı tüfek ile öldürülen Senem Z. ve annesi Saniye Özdemir'in, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından alınan cenazeleri Aydın'a getirildi. Buradaki Fatih Camisi'nde ikindide kılınan namazının ardından anne kızın cenazeleri, Telsiztepe Mezarlığı'nda yanyana toprağa verildi.

İZMİR'DE TESLİM OLDU 

Aydın'ın Didim İlçesi'nde evi terk eden eşi 22 yaşındaki Senem Zeybek ve kayınvalidesi 45 yaşındaki Saniye Özdemir'i pompalı tüfekle öldürdükten sonra kaçan 35 yaşındaki Nazmi Zeybek, İzmir'deki Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip teslim oldu. Nazmi Zeybek polislere "Didim'de eşimi ve kayınvalidemi öldürdüm. Pişmanım teslim olmak istiyorum" dediği öğrenildi. 

Nazmi Zeybek, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Aydın'dan gelen polislere teslim edildi.

EŞİNİN VE KAYINVALİDESİNİ ÖLÜREN KATİL TUTUKLANDI

Aydın'ın Didim İlçesi'nde evi terk eden eşi 22 yaşındaki Senem Zeybek ve kayınvalidesi 45 yaşındaki Saniye Özdemir'i pompalı tüfekle öldürdükten sonra kaçarken yakalanan 35 yaşındaki Nazmi Zeybek, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Eski koca dehşet saçıp intihara teşebbüs etti: 1 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde yaşayan 45 yaşındaki Tunay G., bir yıl önce boşandığı ve tekrar barışma teklifini reddeden eski eşi 44 yaşındaki Hasret Akdoğan'ı otomatik av tüfeğiyle sırtından vurarak öldürdü. Kayınvalidesi 69 yaşındaki Sabia Baydan'ı göğsünden ağır yaralayan Tunay G., aynı silahla intihara teşebbüs etti. Boynundan yaralı Tunay G. ile göğsüyle birlikte elleri parçalanan kayınvalide Baydan hastanede tedaviye alındı. 

Ortaca ve Marmaris'te evleri bulunan Tunay G., şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle bir yıl önce 2 kızının annesi Hasret Akdoğan'dan boşandı. Çocuklardan biri kendisinde, diğeri eski eşinde kaldı. Akdoğan, boşanmalarının ardından annesi Sabia Baydan'ın evine yerleşti. 

Çiftçilik yapan ve gayrimenkullerinin kirasıyla geçinen Akdoğan ve Baydan, bugün Cumhuriyet Mahallesi 310 Sokak'taki serada çalışmaya başladı. Marmaris'te taksicilik yapan ve eski eşiyle tekrar barışmak istediği belirtilen Tunay G., bugün seraya geldi. Barışma teklifi reddedilince öfkelendiği öğrenilen Tunay G., Akdoğan ve annesi Baydan'a yanında getirdiği otomatik av tüfeğiyle ateş açtı. Sırtından vurulan Hasret Akdoğan, kanlar içinde yerde kaldı. Akdoğan'ın annesi Sabia Baydan ise göğsünden ve ellerinden yaralandı. 

SAĞLIK EKİPLERİNİ YAKLAŞTIRMADI

Silah sesini duyan vatandaşlar durumu, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Seraya gelen sağlık ekiplerinin müdahale etmesini bir süre engelleyen Tunay G., polisin gelmesiyle boynuna dayadığı tüfeğin tetiğini çekti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Hasret Akdoğan'ın kalbinin durduğu belirlendi. Yapılan müdahaleyle tekrar kalbi çalıştırılan Hasret Akdoğan ile annesi Sabia Baydan, ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tunay G. ise ambulansla Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan Hasret Akdoğan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının tedavisinin sürdüğü belirtildi. 

Olayı haber alarak hastaneye koşan anne-kızın yakınları gözyaşını tutamadı, sinir krizi geçirdi. Polis, hastanede geniş güvenlik önlemi aldı. Savcılık ise olay yeri inceleme ekipleri ile beraber serada incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KORUMA TALEP ETMİŞ

Hasret Akdoğan'ın eski eşinin barışma tekliğini kabul etmediği için kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle koruma talebinde bulunduğu öğrenildi. Emniyet yetkilileri, koruma başvurusu sonrası gerekli işlemlerin yapılıp adliyeye gönderildiği, mahkemeden dosyanın karara bağlanmasının beklendiği bilgisini verdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.