Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu devir teslim töreninde öfkelendi

Kocaoğlu devir teslim töreninde öfkelendi

15 yıllık İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini bugün noktalayan Aziz Kocaoğlu görevini törenle Tunç Soyer'e devretti. Devir teslim töreninden hemen önce ise öfkeli anlar yaşadı. Kocaoğlu devir teslim töreninde öfkelendi

  • Ege Postası
  • 08.04.2019 - 19:20

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer için Büyükşehir Belediyesinde devir teslim töreni düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediye eski Başkanı Aziz Kocaoğlu görevi devretmeden önce makamında partilileri karşıladı. Misafirlerle tek tek tokalaşıp halini hatrını soran Kocaoğlu, bu sırada ellerini kavuşturmuş ve soğuk tavırlarıyla dikkat çeken biriyle tanıştırıldı.

İkili arasında kısa süreli sohbetten sonra Kocaoğlu misafirleriyle ilgilenmeye devam etti. Diğer misafirlerin elini sıkarken bir anda yüzünün düştüğü görüntülere yansıyan Kocaoğlu sinirlenip önce kızdığı kişinin taklitini yaptı, ardından da şunları söyledi; "Böyle duruyor. Parayla olmuyor bu işler, kişilik bu. Kilişilikle oluyor bu işler. Terbiyesiz... Terbiyesiz..."

Yanındakiler tarafından sakinleştirilen Kocaoğlu daha sonra koltuğu devralmaya gelen Soyer ile buluşturulmak üzere başka bir odaya götürüldü.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.