Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu, geleneği bozmadı

Kocaoğlu, geleneği bozmadı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2013 yılının son akşam yemeğinde Vardar ailesinin sofrasına konuk oldu.

  • Ege Postası
  • 01.01.2014 - 15:58
 İZMİR - Her yıl olduğu gibi yeni yılı hemşehrileriyle birlikte karşılama geleneğini bu yıl da sürdüren Başkan Kocaoğlu, Bornova Çamdibi’nde oturan Makedonya göçmeni Tezcan Vardar’ın evini ziyaret etti. Vardar’ın eşi Ebru hanım, annesi Zehra hanım ve babası Bedri beyin de yanısıra yakın akrabalarının da hazır bulunduğu yemekte Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Vardar ailesine konukseverlikleri için teşekkür etti. Başkan Kocaoğlu, “Başta tüm İzmirli hemşehrilerim olmak üzere herkesin yeni yılını kutluyorum. Yeni yılın kentimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi. Tezcan Vardar ise, Başkan Kocaoğlu’nu evlerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ayrıca aynı sokakta oturan engelli genç Halil Çelik’ ile kardeşi Osman Çelik’in de evini ziyaret ederek, kendisiyle tanışma dileklerini gerçekleştirmiş oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.