Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan Bakırçay turu sonrası mesaj

Kocaoğlu'ndan Bakırçay turu sonrası mesaj

24 Haziran'da yapılacak seçimler için sahaya inen Kocaoğlu'nun bükez durağı Bakırçay oldu. Örgüt turu sonrası sosyal medyadan açıklama yapan Kocaoğlu, "Bu kez iktidar 'uzanıp alabileceğimiz kadar' çok yakın. İki seçimi de kazanacağız” ifadelerini kullandı. Kocaoğlu'ndan Bakırçay turu sonrası mesaj

  • Ege Postası
  • 02.06.2018 - 10:11

EGE POSTASI- Dikili, Bergama, Kınık, Aliağa ve Foça’da Cumhuriyet Halk Partisi örgütleriyle bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İki seçimi de kazanacağız. Yeter ki oyunuzu kullanın, katılımı artırın ve sandıklara sahip çıkın. Başarının yolu bu üçlü formülden geçiyor" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, iki gün önce tamamladığı Küçük Menderes turunun ardından, bu kez de Bakırçay Havzası'ndaki ilçeleri ziyaret ederek Cumhuriyet Halk Partisi örgütleriyle buluştu. Dikili'de İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener ve  Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Bergama'da İlçe Başkanı Mehmet Canbaz ve Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Kınık'ta İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, Aliağa'da Özcan Durmaz, Foça'da da İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ve  Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın evsahipliğinde gerçekleşen toplantılarda konuşan Başkan Kocaoğlu, herkese "mutlaka oyunuzu kullanın ve sandıklara sahip çıkın" tavsiyesinde bulundu. 

24 Haziran'da yapılacak seçimler için sahaya inen Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu,  Küçük Menderes bölgesine giderek Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerini ziyaret etmişti. Kocaoğlu’nun bu kez Bakırçay bölgesi oldu. CHP ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, sosyal medya hesabından İzmirlilere izlenimleriyle ilgili çarpıcı bir mesaj verdi.

İŞTE O MESAJ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.