Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan CHP İzmir'e sürpriz ziyaret

Kocaoğlu'ndan CHP İzmir'e sürpriz ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu, partisinin il başkanlığına sürpriz bir ziyarette bulundu. Kocaoğlu, il başkan yardımcılarıyla görüşürken, “Örgüt işlerine karışmayacağım. Delege seçimleri ve kongre sürecine müdahil olmayacağım” dediği öğrenildi. Kocaoğlu, görüşme sonrası basın mensuplarına Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in, Ege Postası'na yaptığı “Kongre sürecine müdahil olmayan belediye başkanının partililiğinden şüphe ederim” açıklamasını da değerlendirdi. Kocaoğlu'ndan sürpriz ziyaret, flaş mesaj

  • Ege Postası
  • 07.08.2015 - 13:58
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu, çat kapı partisinin il binasına ziyarette bulundu. İl Başkanı Bedri Serter’in Koyundere’de 4 işçinin yaşamını yitirdiği facia alanında incelemelerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya’ya eşlik etmesi nedeniyle Kocaoğlu, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir, Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Savaş Akıncı ve İl Sekreteri Osman Peri ile görüştü.

KARIŞMAYACAĞIM!
Kısa geçen görüşmede Kocaoğlu’nun il başkan yardımcılarına “Örgüt işlerine karışmayacağım. Delege seçimlerine ve kongre sürecine müdahil olmayacağım. Benim ismimi kullanarak destek isteyenlere inanılmasın” dediği öğrenildi. 



ŞAHİN’İN SÖZLERİ HATIRLATILDI
Ziyaret sonrası basın mensuplarına da açıklamalarda bulunan Kocaoğlu Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in, Ege Postası'na yaptığı “Kongre sürecine müdahil olmayan belediye başkanının partililiğinden şüphe ederim” açıklamasını değerlendirdi.  Kocaoğlu, “Tahir Şahin 4 dönemdir belediye başkanlığı yapıyor. Başarılı bir belediye başkanıdır. Bu tür şeyler parti içinde konuşulur ama siyasetçi çalışmalarını hem parti içinde hem dışında sürdürür. Tahir Başkan’ın kastı müdahale değil ama siyaset yaptığı için siyasetin içinde olacaktır. 'Belediye başkanları süreç içinde müdahil olmasın diyenlere' bir cevaptır. Benim bu konudaki tavrım da bellidir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.