Dolar 34,2615
%0.06
Euro 37,6218
%-0.02
Altın 2.917,240
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan Konak çıkarması!

Kocaoğlu'ndan Konak çıkarması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Konak İlçe Örgütü’ne 15 dakika süren bir ziyaret gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 15:31
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ â€“ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu gün içersinde sürpriz bir ziyaret yaptı.Kocaoğlu, Konak İlçe Örgütü’ne uzun zamandır yapmak istediği ziyareti gerçekleştirdi.İlçe binasına makam arabasıyla giden Kocaoğlu’nun 15 dakika süren ziyarette “ örgüt birlik ve beraberlik içinde olursa her işin üstesinden geliriz. Adaylık konusunda da AK Parti’nin atacağı adımı beklemek gerek. Ciddi bir aday çıkarsa karşısına dikiliriz” dediği öğrenildi.

GENÇLER STANT İSTEDİ
İlçe Gençlik Kolu Başkanı Kemal Özdenmez’in ziyaret sırasında Kocaoğlu’ndan Fuar’da açacakları stant için yardım istediği belirtildi. Seçim barajının düşürülmesi için imza kampanyası başlatmak isteyen bunun için Fuar’da stant kurmak isteyen Konak Gençlik Kolları Başkanı Özdenmez’e Kocaoğlu'ndan yardım sözü geldiği belirtildi.

“SİZE GÜLMEK YAKIŞIR”
Samimi bir ortamda geçen ziyarette Konak İlçe Başkanı Sinan 
Karamustafaoğlu gülümseyen Kocaoğlu’na “ size gülmek yakışır başkan” derken, Kocaoğlu’nun da Karamustafaoğlu’na “ Bir gün Konak’ta seninle mahalle ziyaretleri yapalım” dediği belirtildi.

Ziyaret sonrası Kocaoğlu ve Karamustafaoğlu, Karadeniz’den gelen CHP’lileri ağırlayan İl Yönetimine katılmak için Bornova’ya geçti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.