Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan erken sinyal

Kocaoğlu'ndan erken sinyal

Görevinde 3'üncü döneme başlayarak yeni bir rekora doğru ilerleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan veda sinyali geldi. Milletvekilliği adaylığı konusunda çıkan dedikoduları yalanlayan Başkan Kocaoğlu, "71'imde bırakıyorum. Artık göreve bizden sonrakiler devam edecek" dedi.

  • Ege Postası
  • 03.11.2014 - 11:31
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Hafta sonunda Karaburun'u ziyaret ederek Küçükbahçe Köyü'nde düzenlenen 8'inci Geleneksel Mandalina Festivali’ne katılan Aziz Kocaoğlu, köy kahvesinde vatandaşlar ile buluşarak, görüş ve önerilerini dinledi. Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kocaoğlu, göreviyle ve önümüzdeki dönemle ilgili önemli açıklamalarda bulunarak köylülerin sorularını dinlemeyi de ihmal etmedi.
 
 
"BU DÖNEM SON"
Karaburun’da gerçekleşen festival öncesinde Küçükbahçe Köyü'nün halkı ile köy kahvesinde buluşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı başkanlık göreviyle ilgili yöneltilen soruları yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde sıkça dile gelen milletvekilli için aday olacak dedikodularına net bir dille yanıt veren ve "Ankara'ya gitme, eve giderim. Halk beni milletvekili olarak değil, belediye başkanı olarak seçti" diyen Kocaoğlu, yine benzer sözlerin altına imza atarak dört yıl sonrası için veda sinyali verdi. Mart ayında gerçekleşen seçimler öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için son dakikaya kadar bekleyen ve "Süreci izliyorum" açıklamasıyla kararını rakibi belli olana kadar duyurmayan Kocaoğlu, vatandaşlarla yeni bütünşehir yasası üzerine sohbet etti.

Yasayla birlikte bağlanan köylerde ve yerleşim birimlerince Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları özetleyen Kocaoğlu, kimin ne kadar oy verdiğine bakmadan hemen hemen her noktaya hizmet götürdüklerini söyledi. Gelecek döneme ilişkin soruları da yanıtlayan Başkan Kocaoğlu ayrıca, bir daha aday olmayacağını belirterek, " Bu artık benim son dönemim. Allah izin verirse görev bittiğinde, 2019 yılında 71 yaşına girmiş olacağım. Artık hizmete bizden sonra gelecekler devam etsin. Ben bu dönem sonunda bırakıyorum” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.