Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan gençlere öğüt

Kocaoğlu'ndan gençlere öğüt

GEDİZ Üniversitesi öğrencileri, yerel yönetimler dersini İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde işledi.

  • Ege Postası
  • 17.03.2015 - 13:35
Başkan Aziz Kocaoğlu, üniversite kampüslerinde gerilimin arttığı bir dönemde gençliğe çağrıda bulundu, “Hangi siyasi görüşten olursanız olun hep böyle birlik içinde olun" dedi.

Gediz Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne konuk oldu. Gençler, yerel yönetimler dersini burada işledi, belediyelerin karar alma süreçlerini yerinde görüp inceleme fırsatı buldu. Başkan Aziz Kocaoğlu da onların ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Kocaoğlu, üniversite kampüslerinde gerginliğin arttığı bir dönemde tüm gençlere seslenip, “Farklı düşünseniz de ayrı düşmeyin" mesajı verdi. Kocaoğlu, “Hangi siyasi görüşten olursanız olun hep böyle birlik içinde olun, yan yana ve omuz omuza olun. Tüm gençlerimizden beklentimiz bu, sizleri hep böyle mutlu ve birlik içinde görelim" dedi. Kocaoğlu, Gediz Üniversitesi öğrencilerinin sorularını da yanıtladı, belediyecilik hakkında onları bilgilendirdi.

Öğretim Görevlisi Ezgi Gürses, yerel yönetimler dersi kapsamında her yıl kendilerine kapılarını açan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Gürses, “Verdiğimiz eğitim uygulama sahasında anlam kazanıyor. Başkan Aziz Kocaoğlu'nun nasihatiyle hem ziyaretimiz hem de dersimiz daha da anlam kazandı" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.