Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan sürpriz Başkent çıkarması

Kocaoğlu'ndan sürpriz Başkent çıkarması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu meslek odalarının özel daveti üzerine Ankara'ya gitti. Başkentte bir dizi temasta bulunacak olan Başkan Kocaoğlu'nun kent için kritik konuları masaya yatırmak amacıyla bakanlıkları ziyaret etmesi de bekleniyor. Kocaoğlu'ndan sürpriz Başkent çıkarması

  • Ege Postası
  • 03.05.2017 - 12:29

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Referandum sürecinin ardından kente yön verecek projeler ve devam eden yatırımları hızlandırmak amacıyla kolları sıvayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yaklaşık iki aylık aranın ardından yeniden Ankara yollarına düştü.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tarafından organize edilen "16'ıncı Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı"na katılmak üzere bu sabah kentten ayrılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, başkent Ankara'da yoğun bir trafiğe hazırlanıyor.

Meslek odasının özel daveti üzerine programa katılma kararı alan Kocaoğlu'nun etkinlikte özel bir konuşma yapması bekleniyor. Aynı zamanda kent için kritik konuları ele almak amacıyla bakanlıkları ve merkezi hükümet birimleriyle de bir dizi temasta bulunması beklenen Kocaoğlu'nun Ulaştırma Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri başta olmak üzere, kenti yakından ilgilendiren yatırımlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunacağı öğrenildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'nun Körfez Geçiş Projesi, Halkapınar-Otogar Metro Projesi, Narlıdere Metro, körfeze yapılacak yeni vapur iskeleleriyle ilgili proje çalışmaları ve izinler gibi ulaşım yatırımları ile kentsel dönüşüm, körfez temizliği projesi ve başkentten bürokratik onay bekleyen diğer belediye yatırımlarını masaya yatırması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.