Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan taşeronlu 1 Mayıs mesajı

Kocaoğlu'ndan taşeronlu 1 Mayıs mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Twitter üzerinden paylaştığı mesajda taşeronlaşmaya karşı verdikleri mücadeleye dikkat çekti. Başkan'dan 1 Mayıs mesajı:

  • Ege Postası
  • 30.04.2017 - 12:45

EGE POSTASI- İktidarın yıllardır taşeronun kaldırılması için verdiği sözlere karşın herhangi bir adım atılmamasına göndermede bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Biz taşeronu yıllar önce kaldırdık, işçilerimizle kucaklaştık. Keşke her yer İzmir olsa!” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir’den 1 Mayıs konseri
İzmir’de 1 Mayıs kutlamalarının Türk-İş, KESK, DİSK VE TMMOB tarafından birlikte kutlanması kararlaştırıldı. Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak olan yürüyüşe işçi ve emekçiler dört ayrı koldan Gündoğdu Meydanı’na gelecek. Sendikalar ve demokratik kitle örgütleri, Konak (Eski Sümerbank Önü), Liman Giriş Kapısı ve Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak Gündoğdu Meydanı’na yürüyüş yapacak.

Emekçilerden Gündoğdu'ya davet! Haydi 1 Mayıs'a

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise “emek hırsızlığına, baskılara ve zulme 'Hayır' demek için tüm İzmir 1 Mayıs'ta meydanlara...” çağrısında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.