Dolar 34,2135
%0.09
Euro 37,8617
%-0.61
Altın 2.934,930
%1.35
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu ve Dağ'dan Twitter'da Kiraz atışması

Kocaoğlu ve Dağ'dan Twitter'da Kiraz atışması

Kiraz'da, çamurlu yollarda öğrencilerin servis araçlarını itmek zorunda kaldığını belirterek, Twitter'den paylaştığı bir fotoğrafla İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'a, Kocaoğlu'ndan "Gölgesi görünen adamlar" vurgulu yanıt geldi. Dağ da Twitter'dan Kocaoğlu'na kontra yaptı. Aziz Kocaoğlu ve Hamza Dağ arasında

  • Ege Postası
  • 24.02.2016 - 13:43
EGE POSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kiraz'ın çamurlu yollarında öğrencilerin mağdur olduğunu öne süren AK Partili Hamza Dağ'a, Twitter'den, aynı fotoğrafla yanıt verdi. Dağ'ın paylaştığı fotoğraftaki, çocuklar servis aracını çamurlu yolda iterken, geri planda görünen yetişkin insan gölgelerine vurgu yapan Kocaoğlu, "Gölgesi görünen adamlar herhalde bel fıtığı. Komik oluyorsunuz" dedi. 

AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Hamza Dağ, geçtiğimiz günlerde Twitter’dan paylaştığı fotoğrafla Büyükşehir'i sert şekilde eleştirdi. Küçük öğrencilerin çamurlu yolda servis aracını ittiğini gösteren fotoğraf ilgi odağı oldu. Dağ'ın twitine Kocaoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Twitter'da aynı fotoğrafı paylaşan ve fotoğraftaki yetişkin insan gölgelerine vurgu yapan Başkan Kocaoğlu, "Fotoğrafta gölgesi görünen adamlar herhalde bel fıtığı. Bırakın böyle ucuz işleri...Komik oluyorsunuz" dedi. Kocaoğlu, bu twitinde, Hamza Dağ'ı etiketlemeyi de ihmal etmedi. 

Başkan Kocaoğlu, AK Partili belediyelere ayrımcılık yapıldığı iddia ve imalarına da yine Twitter'da Hamza Dağ'ı etiketleyerek "
Bugün Kiraz'da olacağım. 248 üreticiye ücretsiz koyun-keçi dağıtımı için.. 'Ayrımcılık yapılıyor' diyenleri de beklerim " mesajıyla yanıt verdi. İşte o mesajlar: 




DAĞ’DAN JET YANIT

Dağ’dan Kocaoğlu’na jet yanıt geldi. Dağ, Twitter’dan Kocaoğlu’na şu yanıtı verdi;

“ Kiraz'a kadar gitmişken köylere de gidin. Böylelikle yolların durumunu görür, belki çözüm üretmek zorunda kalırsınız."Çamurlu yollarda okul servisini büyükler itseydi sorun çözülürdü"yaklaşımı anlayışınızı bir kere daha gösterdi. Teşekkürler.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.