Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Köksoy: Korku imparatorluğu oluşturulmaya çalışılıyor

Köksoy: Korku imparatorluğu oluşturulmaya çalışılıyor

Liberal Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Orkun Köksoy, Gezi Parkı Eylemleri çerçevesinde mikroblog sitesi Twitter üzerinden mesaj atanların gözaltına alınmasını değerlendirdi.

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 10:38
İZMİR - Liberal Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Orkun Köksoy, Gezi Parkı Eylemleri çerçevesinde mikroblog sitesi Twitter üzerinden mesaj atanların gözaltına alınmasını değerlendirdi. Köksoy söz konusu gözaltıların amacının ülkede oluşturulmaya çalışılan “Korku İmparatorluğu”nun bir parçası olduğunu ifade ederek “Başbakan işini biliyor” dedi.

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de yaşanan twitter gözaltıları amacına ulaşmaya başladığını ifade eden Liberal Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Orkun Köksoy, “Maalesef sorunu çözmek yerine vatandaşlarımızı bu şekilde sindirmeye çalışıyorlar. Gözaltına alınmalardan sonra Twitter ve Facebook’da bu konuda paylaşımlar çok bariz bir şekilde azalmaya başladı. Birçok insan bu gözaltılara anlam veremezken sebebinin bastırma, susturma ve korkutma olduğunu sonradan anladılar” dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın; “İstesek sosyal paylaşım sitelerini kapatabilirdik ama yapmadık” sözlerine de değinen Köksoy, “Evet Sayın Arınç bu konuda tecrübelisiniz, zamanında youtube’u da kapatmıştınız, İstanbul’da ki uluslarası bir etkinlikte dünya basınına rezil olmamak için sadece orada kullanılmak üzere bir düzenleme yapmıştınız. Öyle bir memleket düşünün ki; evde el örgüsü işleyen ev kadını bile telefonlarım dinleniyor mu korkusu yaşıyor. Şunu söylesem suç olur mu ' bunu yapsam ifadeye çağrılır mıyım ' Siz hiç korku cumhuriyeti diye bir şey duydunuz mu ' Sayenizde tüm halkımız bunu yaşamaktadır” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.