Dolar 34,2070
%0
Euro 37,8290
%0.14
Altın 2.924,530
%-0.17
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Köktaş: AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneği Canik'te sergileniyor

Köktaş: AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneği Canik'te sergileniyor

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Canik ilçesinde AK belediyeciliğin en güzel örneğinin sergilendiğini söyledi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i başarılı hizmetinden dolayı tebrik eden Köktaş, gelişim ve değişim sürecinin...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 15:03
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Canik ilçesinde AK belediyeciliğin en güzel örneğinin sergilendiğini söyledi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i başarılı hizmetinden dolayı tebrik eden Köktaş, gelişim ve değişim sürecinin artarak devam edeceğini kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, partinin il yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları üyelerini yeni hizmet binasında ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki çalışmaları anlatıp, belediye olarak hem bölgede hem Türkiye'de ilkleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Samsun'un, şehirde yaşayan herkesin şehri olduğunun altını çizen Başkan Osman Genç, ortak aklın önemine dikkat çekti. Yatırımların doğru noktalara yapılmasının şehre katkı sağlayacağını vurgulayan Genç, “Ne kadar büyük yatırım olursa olsun, eğer yanlış yere konumlandırılırsa şehre bir kaç yıl sonra yük getirir. Bunun için doğru yatırımı, doğru yerde yapma noktasında fikir birliği yapmalıyız. Bu şehir eskiden ticaret, bilim, sanat ve siyaset şehriydi. Samsun'un geleceğine buna göre yön vermeliyiz." dedi.

"ŞEHRİN KULLANMA KILAVUZU YOK"

Samsun'un en büyük eksikliğinin, planının olmaması olduğuna işaret eden Başkan Osman Genç, "Bir yatırımcı bu şehre geldiğinde eline verebileceğimiz bir kullanma kılavuzu olmalı. Nereye, hangi yatırım yapılmalı, bu belli değil. Boş bulduğumuz yere rastgele yatırım yapmamalıyız. Bir televizyonun bile kullanma kılavuzu var, ancak büyük şehir olan Samsun'un maalesef yok. Bu eksikliği acilen gidermemiz gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

"İLKLERİ HAYATA GEÇİRDİK"

Canik Belediyesi olarak, farklı çalışmalara imza attıklarını dile getiren Başkan Genç, "Belediyemizde, Türkiye'de ilk kez 5 yeni birim kurduk. Aile, Genç Girişimciler, Akademik Belediyecilik, Engelli Koordinasyon ve İletişim Birimleri kurduk. Bunun yanında, Türkiye'de ilk kez yüzde 100 kapasiteyle çalışan Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni hayata geçiriyoruz. Yine başka bir belediyede olmayan Canik Arama Kurtarma (CAK) Birimi'ni kurduk." şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ise Canik'in AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğini sergilendiğini ifad ederek, “Burada başkanımız güzel çalışmalara imza attı. Bu gelişim ve değişim bundan sonra da artarak devam edecektir. Değişim projeleriyle şehirlerimiz daha estetik, marka şehirler olacaktır. Bu yönde Canik'te önemli adımlar atıldı. Bundan dolayı kendisini kutluyoruz." ifadelerini kullandı.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.