Dolar 32,7525
%-0.25
Euro 35,0851
%-0.54
Altın 2.450,330
%-0.3
Bist-100 10.648,00
%-0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak Belediyespor’da hedef genç yetenekler

Konak Belediyespor’da hedef genç yetenekler

Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Günen, yeni dönemde yarışmacı takımlarla ön plana çıkmak yerine genç ve başarılı sporcular yetiştiren bir kulüp olacaklarını söyledi. Kulüp bünyesindeki profesyonel takımların başka belediyelere devriyle ilgili henüz kesinleşmiş bir kararın bulunmadığını belirten Günen, “Kulübümüzün bundan sonraki esas amacı sporu daha geniş kitlelerle buluşturmak olacaktır” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.06.2014 - 09:42
İZMİR- Konak Belediyespor Kulübü’nün yeni yönetim kurulu çalışmalara başladı. Kulüp Başkanı Zeki Günen, öncülüğünde önceki gün yapılan toplantıda yeni dönemle ilgili hedefler masaya yatırıldı. Toplantı öncesi kısa bir değerlendirme yapan Kulüp Başkanı Günen, voleybol, basketbol ve hentbol takımlarıyla ilgili alınmış henüz kesin bir karar bulunmadığını dile getirdi. Profesyonel takımların müsabakalara devam edebilmesi için görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Günen, “Yarışmacı takımlarımızla ilgili şuanda kesin bir karar yok. Faaliyetlerini sürdürmeleri için başka belediyelerle görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki süreçte bunlar gerçekleşebilir. Kulübümüzün esas amacı sporu daha geniş kitlelerle buluşturmak olacaktır” diye konuştu.  Kulüp olarak bundan sonraki dönemde genç ve başarılı sporcular yetiştirmek istediklerini kaydeden Günen, bu amaçla çalışmaların süreceğini vurguladı.

KADIN FUTBOL TAKIMI GURURUMUZ OLDU
Günen ayrıca, Ağustos ayında Türkiye’yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek Kadın Futbol takımının ön eleme grubundan çıkarak, Türk sporuna yeni bir başarı daha kazandıracağını dile getirdi. Konak Belediyespor kadın futbol takımının geçen yılki şampiyonada son 16 takım arasına girdiğini hatırlatan Günen, “Kadın Futbol takımımız ülkemizi UEFA düzeyinde temsil ediyor. Hiç şüphe yok ki bunun gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarının daha da yükseklere taşınması için başta Belediye Başkanımız Sema Pekdaş’ın desteğiyle başarıyı daha da üst seviyeye çıkaracağız. Ülke puanımız geçen yıl 0.96 idi. Geçen yılki başarımızdan sonra ülke puanımız 10.3 düzeyine çıktı. Bununla gurur duyuyoruz. Başarının devamı için elimizden geleni yapacağız” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.