Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak iddialı geliyor

Konak iddialı geliyor

Konak Belediyesporlu bayan futbolcular, 15 puanlı Ataşehir Belediyespor ile zirveyi paylaşıyor.

  • Ege Postası
  • 18.12.2012 - 11:20

İZMİR - TÜRKİYE Futbol Federasyonu Kadınlar 1.Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Konak Belediyespor, Ataşehir Belediyespor ile zirve yolunda kıyasıya yarışıyor. Sezona iddialı bir kadro kurarark başlayan mavi-beyazlı ekip, ligde oynadığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet ve 1 yenilgi alarak 15 puanla ikinci sırada yer alıyor. Rakip fileleri 19 kez havalandıran bayan futbolular kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Trabzon İdmanocağı'nı 2-0, Derince Belediyespor’u 1-0, Adana İdmanyurduspor'u 3-0, Eskişehirspor'u 7-0 ve Karadeniz Ereğlispor'u 4-0 ile geçen Konak Belediyespor, bu sezonki tek yenilgisini zirve mücadelesindeki en büyük rakibi Ataşehir Belediyespor'a deplasmanda 4-2 kaybederek aldı.

"ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ"

Son 4 yılda Konak Belediyespor'u bayan futbolunda belirli bir seviyeye getirdiklerini belirten Teknik Direktör Hüseyin Tavur, "Kadınlar liginde büyük yatırım yapan taımların arasındayız. Hedefimiz bu sezon şampiyon olarak İzmir'i ve Konak'ı UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmek  istiyoruz. Ligdeki tüm önemli karşılaşmalarımızı deplasmanda oynadık ve Ataşehir Belediyespor yenilgisi dışında kayıp yaşamadık. Amacımız ilk devredeki kalan son 3 maçı kazanarak ligi zirvede bitirmek istiyoruz. Evimizde oynayacağımız maçlardan galip gelerek seoznu mutlu bir şekilde sonlandırmak istiyoruz" dedi.

Kaliteli ve derin kadroya sahip bir ekip yarattıklarını belirten Tavur, “Romanya’nın Cluj takımından 103 gol atan Dusa Cosmina ve orta saha oyuncusu Raluca Sarghe gibi önemli yabancı oyuncuları kadromuza kattık. Ayrıca Milli takımlarda yer alan Esra, Sibel, Cansu, Didem'i de kadro derinliğini olşturacak bir yapıya sahibiz. Bu sezon şampiyonluğa ulaşarak İzmir’e ve Konak’a büyük mutluluk yaşatmak istiyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.