Dolar 33,9726
%0.1
Euro 37,8101
%-0.02
Altın 2.750,370
%0.14
Bist-100 9.937,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak'ta aday adayları buluştu!

Konak'ta aday adayları buluştu!

CHP Konak Belediye Başkan aday adayları ilçe başkanı Sinan Karamustafaoğlu'nun davetiyle bir araya geldi. Karamustafaoğlu sahada kimsenin birbirini eleştirmemesini istedi aday açıklandıktan sonra herkesin bir arada çalışmasını istedi.

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 09:43
İZMİR - CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu’nun davetiyle ilçe başkanlığında Konak Belediye başkan aday adayları bir araya geldi.Hüseyin Mutlu Akpınar ile Muhsin Kurt mazeret belirterek katılmazken, Sedat Uzunbay, Ahmet Sarışın, Özgün Utku, Nilay Kökkılıç, Cenap Börühan, Kemal Karataş, Tayfun Emre ve Murat Bakan toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda  adaylık ve seçim sürecine ilişkin aday adaylarının düşüncelerinin alındığı, ilçe başkanı Sİnan Karamustafaoğlu'nun  aday açıklandıktan sonra birlik ve beraberlik içerisinde, Konak Belediye Başkanlığına CHP’li adayın seçilmesi için çalışılması isteğini dile getirdiği belirtildi.Karamustafaoğlu'nun " süreçte birbirinize vurmayın mevcut başkanı eleştirmeyin. Projelerinizi anlatın. Kırgınlık küskünlüğklere tahammülümüz yok" dediği belirtildi.

Toplantıya ilişkin bilgi veren CHP Konak İlçe Sekreteri Memet Kayhan Günal, görüşmeye katılan 8 aday adayının, aday açıklandıktan sonra birlik ve beraberlik içinde seçim zaferi için çalışacakları sözü verdiklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.