Dolar 34,2538
%0.09
Euro 37,6216
%0.39
Altın 2.877,200
%0.26
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konaklı kadınların keyfi yerinde

Konaklı kadınların keyfi yerinde

Konak Belediyesi’nin açtığı Spor Merkezleri’nde ücretsiz spor yapma imkanı bulan Konaklı kadınlar bu kez kendileri için düzenlenen piknikte buluştu. Yıl boyunca spor yaparak form tutup, stres atan kadınlar piknik sayesinde temiz havanın tadını eğlenerek çıkardı.

  • Ege Postası
  • 03.12.2015 - 11:24
Halkın sağlıklı ve zinde bir yaşam sürmesi için çalışan Konak Belediyesi’nin ilçenin farklı noktalarına açtığı Spor Merkezleri’nde ücretsiz spor yapma imkanı bulan kadınlar piknikte buluştu. Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü'nce organize edilen pikniğe Hatay, İsmetpaşa, Halilrıfatpaşa, Zafertepe,  Atilla, Levent ve Toros Spor Merkezleri'nden 600’ün üzerinde kadın katıldı. 

KIŞA EĞLENEREK ‘MERHABA’ DEDİLER
Konak Belediyesi’nin Spor Merkezleri’ne üye kadınların sosyalleşmesini sağlamak amacıyla Gaziemir’deki Sarnıç Piknik Alanı’nda gerçekleştirilen piknik oldukça eğlenceli geçti. Kış mevsiminin yüzünü iyiden iyiye hissettirmeye başladığı günlerde biraraya gelme fırsatı bulan Konaklı kadınlar güneşli havanın tadını bol bol çıkardı. Günlük yaşamın rutini içerisinde kendilerine vakit ayıramadıklarından yakınan kadınlar, düzenlenen piknik sayesinde keyifli bir gün geçirdi.

TEMİZ HAVADANIN TADINI ÇIKARDILAR
Günlük hayatın yoğunluğundan uzak keyifli bir gün geçiren kadınlar çam ağaçlarıyla kaplı piknik alanında doğayla buluşarak hem temiz havanın tadını doyasıya çıkardı hem de stres attı. Belediyenin spor merkezlerinde spor yaparak zinde kalan kadınlar, temiz havada spor yapma fırsatını da kaçırmadı. Kimi yürüyüşe çıkarken kimisi de gruplar oluşturarak voleybol oynadı. Gün boyunca düzenlenen çeşitli aktivitelerle renklenen piknikte müzik de eksik olmadı. Çalan birbirinden eğlenceli ve ritmik şarkılara danslarıyla eşlik eden kadınlar bir an olsun oturmayarak düğün tadında bir gün geçirdi. Konak Belediyesi’nce pikniğe katılanlara öğle yemeği olarak pilav, döner, ayran ve tatlıdan oluşan menü ikram edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.