Dolar 34,2114
%0.09
Euro 37,9035
%-0.5
Altın 2.925,830
%1.03
Bist-100 9.360,00
%-3.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak’ta  Şehidin  adı parkta yaşayacak

Konak’ta Şehidin adı parkta yaşayacak

Cengiz Topel Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilen parka Şehit P. ASB. ÇVŞ Salih Sel adı verildi.

  • Ege Postası
  • 27.11.2012 - 11:24
İZMİR -Mahalle sakinlerinin alkışlarıyla ve davul zurna eşliğinde karşılanan Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, vatani görevlerini yaptıkları sırada şehit düşen vatandaşların isimlerinin sonsuza kadar parklarda yaşayacağını söyledi. Başkan Tartan, hem onlara olan borcumuzu ödemek hem de ailelerin biraz da olsa acılarını dindirmek için böyle bir karar aldıklarını ifade etti.
Parkın açılışı mahalle muhtarı Yusuf Gündoğdu, meclis üyeleri ve mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 45 yıldır hiçbir yerel yöneticinin ve devletin elinin değmediği mahalleye çok güzel bir park kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Tartan, “Biz sevgi elimizi Konak’ın her köşesine uzatmaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar hizmet gitmeyen yerlere hizmet götürüyoruz. Bu güzellikleri korumak, gelecek kuşaklara aktarmak da size düşüyor” dedi.
Tartan, mahallelerde muhtarların belediyeyi temsil ettiğini ve her türlü isteklerin muhtarlara iletilebileceğini kaydetti. Daha güzel işlerde birlikte olmak dileğinde bulunan Cengiz Topel Mahalle Muhtarı Yusuf Gündoğdu Başkan Tartan’a plaket vererek teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.