Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak’ta her yer Gökkuşağı

Konak’ta her yer Gökkuşağı

İstanbul Fındıklı’da Orman Mühendisi Hüseyin Çetinel’in gökkuşağı renklerine boyadığı merdivenlerin bir gecede Beyoğlu Belediyesi tarafından tekrar gri renge boyanması ülke çapında yeni bir akımın fitilini ateşledi.

  • Ege Postası
  • 03.09.2013 - 09:34
İZMİR - Merdivenleri boyama akımı kısa sürede ülke geneline yayıldı. Bazı yerlerde belediyelerin de destek verdiği uygulamaya İzmir’den de Konak Belediyesi katıldı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İnönü Caddesi 343 Sokak’ın merdivenleri gökkuşağı renklerine boyandı. Rengarenk boyanan merdivenler semt sakinleri tarafından da oldukça beğenildi. Bütün merdivenlerin renklendirilmesini isteyen vatandaşlar, “Gözlerimiz şenlendi, bu uygulamanın fitilini ateşleyeni kutluyoruz. Konak Belediye Başkanı Tartan’a da teşekkür ederiz, uygulamanın devamının gelmesini istiyoruz” diye konuştu.
Talep karşısında, gerekirse başka merdivenlerin de boyanacağını ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Gökyüzünü yere indirdik. Gökkuşağının canlı renkleriyle kente renk katmak ve bu güzel harekete destek vermek istedik. Gördük ki vatandaş çok beğendi. Önümüzdeki günlerde başka merdivenli sokakları da boyayabiliriz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da ‘Hangi insan renklerden korkar... Ancak diktatörler. Gökkuşağından korkulur m? 7 rengi görüyorsunuz, düşman görüp tamamını griye boyuyorsunuz. Allah akıl fikir versin’ demişti. Biz Konak Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan öneri bekliyoruz” diye konuştu.

Fotoğraf altı: Hüseyin Çetinel’in başlattığı projeye sosyal medya üzerinden hızla destek veren vatandaşlar, bulundukları kentlerde merdivenleri boyamaya başladı. Konak Belediyesi ekipleri de ilçedeki merdivenleri rengarenk boyadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.