Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konsoloslukta hareketli dakikalar! Kim bunlar'

Konsoloslukta hareketli dakikalar! Kim bunlar'

Uluslararası ajanslar Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili İstanbul'dan gelen görüntüleri son dakika olarak olarak servis etti. Edinilen bilgiye göre Cemal Kaşıkçı'nın kaybolduğu Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na gelen bir araçtan inen şapkalı ve gözlüklü sivil iki kişi başkonsolosluğa giriş yaptı. Bir süre sonra da çıktılar. .

  • Ege Postası
  • 25.10.2018 - 20:02

KONSOLOSLUKTA HAYAT HALA NORMALE DÖNMEDİ

Uluslararası ajanslar Suudi Arabistan Başkonsolosluğu önünden gelen son dakika bilgisiyle alarma geçti. Edinilen bilgiye göre Konsoloslukta halen durum normale dönemedi.

KONSOLOSLUK ÖNÜNDE HAREKETLİLİK

Öldürüldüğü açıklanan Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili soruşturma sürerken Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda hareketlilik yaşandı.

ŞAPKALI İKİ ŞAHIS DİKKAT ÇEKTİ

Başkonsolosluğa gelen bir araçtan inen şapkalı, sivil iki kişi başkonsolosluğa giriş yaptı. Öte yandan gelebilecek bir son dakika bilgisine karşı Başkonsolosluk binası önünde ulusal ve uluslararası kuruluşlardan basın mensuplarının bekleyişleri sürüyor.

HAVA KAPALI OLMASINA RAĞMEN GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ…

Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü Suudi Başkonsolosluğu'na giren şapkalı iki şahsın İstanbul'da hava kapalı olmasına rağmen güneş gözlükleriyle konsolosluğa girip çıkması dikkatlerden kaçmadı.

SUUDİ SAVCIDAN AÇIKLAMA

Öte yandan Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili olarak soruşturmayı yürüyen Suudi Savcı da bugün olayın bir cinayet olmasının yanısıra "PLANLI BİR CİNAYET" olduğunu da açıkladı.

CESET ARANIYOR

Cemal Kaşıkçı'nın ve onu öldürenlerin izini süren ekipler iznin çıktığı günden bu yana konsoloslukta araştırmalarını sürdürüyor.

KUYUDA ARAMA YAPILACAK

Son olarak aranmasına izin verilmeyen bir su kuyusu söz konusu idi. Konsolosluk bahçesinde yer alan bu su kuyusunun aranmasına izin verildiği ve bu aramanın da yapılacağı belirtiliyor. Ancak aramanın henüz gerçekleşmediği biliniyor.

CEMAL KAŞIKÇI NASIL KAYBOLDU'

Cemal Kaşıkçı 2 Ekim'de evlilik belgeleri talebiyle gittiği Suudi ArabistanBaşkonsolosluğu'ndan bir daha çıkamamıştı.

Kaşıkçı'nın önce konsoloslukta olmadığı açıklamasını yapan Suudi yetkililer daha sonra ortaya çıkan görüntü ve nişanlısının ifadeleri ile Kaşıkçı'nın orada kaybolduğunu doğrulamak zorunda kaldı. Konu adım adım cinayetin kabulüne kadar gitti.

Dünya kamuoyu halen Suudi Arabistan'dan Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili tatmin edici bir açıklama bekliyor.

ÇAVUŞOĞLU AÇIK AÇIK SORDU: CESET NEREDE'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da konuyla ilgili bugün şunları söyledi "Süreç maalesef uzadı. Çünkü cevaplandırılması gereken sorular var. İtiraf edildi ancak henüz açıklanmadı. Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede'"

KEŞİF YAPTIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Öte yandan bir konsolosluk aracının Belgrad Ormanı'nda Kaşıkçı cinayetinden önce keşif yaptığı bu görüntülerle tartışılmıştı. SABAH

 

 

  •  
.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.