Dolar 34,2252
%0.05
Euro 37,9217
%0.39
Altın 2.920,240
%-0.32
Bist-100 9.268,00
%-0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kontrolden çıkan otomobil, metrobüs yolcularına çarptı: 2 yaralı

Kontrolden çıkan otomobil, metrobüs yolcularına çarptı: 2 yaralı

Bakırköy’de, aşırı süratli olduğu iddia edilen bir otomobil, sürücünün kontrolünden çıktıktan sonra metrobüs üst geçidinin girişine çarptı. Metrobüse giden yayalardan biri aracın altında kalarak ağır yaralandı. Kanlar içinde...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 12:13
Bakırköy’de, aşırı süratli olduğu iddia edilen bir otomobil, sürücünün kontrolünden çıktıktan sonra metrobüs üst geçidinin girişine çarptı. Metrobüse giden yayalardan biri aracın altında kalarak ağır yaralandı. Kanlar içinde kalan yaralıya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

İddialara göre kaza D-100 karayolu Avcılar istikameti İncirli mevkiinde yaşandı. Sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 34 CUM 48 plakalı panelvan tipi otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobil önce kaldırıma çıktı; sonra metrobüse giden üst geçidin girişine çarptı. Bu sırada metrobüse gittiği öğrenilen bir kişi aracın kendisine çarpmasıyla yere yığıldı. Merdivenler ile kaza yapan aracın arasına sıkışan şahıs, kanlar içinde ambulans bekledi. Yaralıya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Yaralı, hastaneye kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.