Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kordon’da fetva timi gitti, onlar geldi

Kordon’da fetva timi gitti, onlar geldi

Gazete Dokuz Eylül’de Mehmet Emin Al’ın imzasıyla yayınlanan haber, bu kez Kordon’da ibadet etmekten çok, ibadet ettiklerini göstermek ister gibi namaz kılanları gözler önüne serdi. Yine geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ve kamuoyunda ‘Kordon’da Fetva Timi’ olarak yankı bulan sakallı ve cüppeli kişilerin ardından bu seferki görüntü de yeni bir tartışmaya kapı açtı.

  • Ege Postası
  • 17.11.2012 - 14:23
 İZMİR- Gazeteci Emin Al’ın hem fotoğraflayıp, hem kaleme aldığı ve Kordon’u farklı boyutuyla gündeme taşıyan haber şöyle…
Geçtiğimiz gün "Kordon'da iki Molla" başlığı ile verdiğimiz haber yurt çapında ses getirmişti. Bu haberin ardından yine aynı yer olan 1. Kordon'da biri sakallı, iki kişi Cuma günü saat 15:30 sularında koşuyolunun hemen yanıbaşındaki çimlerde namaz kılarken objektifimize takıldı.
İzmirlilerin alışık olmadığı bu tablo, şaşkınlık yarattı. Namaz kılanlar namazını bitirdikten sonra ayakkabılarını giyerek uzaklaştı. Geçtiğimiz hafta Kordon'da yaptığımız iki molla haberi ile ilgisinin olup olmadığını sormak üzere yaklaştığımızda ise namaz kılanlar Arapça konuştuğu için iletişim kuramadık. Gelip geçenin büyük şaşkınlık içinde bakakaldıkları manzara, İzmirlilerin 1.Kordon'da daha önce böyle bir şeye tanık olmadıklarını ortaya koyar cinsten.(Gazetedokuzeylül)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.