Dolar 34,0559
%-0.02
Euro 38,0191
%0.3
Altın 2.816,060
%0.47
Bist-100 9.774,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Korkut Ata Üniversitesi'nden iftar programı

Korkut Ata Üniversitesi'nden iftar programı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Osmaniye protokolü, OKÜ yönetimi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile basın mensupları bir araya geldi. OKÜ Lezzet Vadisi'nde düzenlenen iftar yemeğine Osmaniye...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 01:51
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Osmaniye protokolü, OKÜ yönetimi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile basın mensupları bir araya geldi.

OKÜ Lezzet Vadisi'nde düzenlenen iftar yemeğine Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ile birlikte Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yabanoğlu, Baro Başkanı Hamza Tor, OKÜ yönetimi, Siyasi parti yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, bazı işadamları ile basın mensupları katıldı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, programda yaptığı konuşmada, "Hepimizin bildiği gibi Ramazan; rahmet ayı, bereket ayı, yardımlaşma ve dayanışma ayı olarak adlandırılan bir ay. Bu güzel ayda, bu güzel günde iftarınızı bizimle paylaştığınız ve davetimize teşrif ettiğiniz için şahsım ve üniversite yönetimim adına hepinize hoş geldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Program, İlahiyat Fakültesi'ne katkı sağlayanlara teşekkür plaketi verilmesi ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.